@criminalawyer Vallahi beklemekten yıldım artık bitsede kurtulsak modundayım diyebilirim
Mert165 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Sermaye Piyasası Kurulu Uzman Yardımcısı Alım İlani(06 - 07 Mayıs 2017)
-
RE: 15. Dönem Rekabet Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (2017)
@shady1 Hocam çoğunluğu tanımaya yönelik sorular , özellikle hobilerden sık soru geldi . Ama nokta atış bi şey söyleyemiyorum , ben sayısal severim dedim bana matematiksel iktisattan hayatımda duymadığım bi teori sordular . Sevdiğiniz veya sevmediğiniz şeyleri sorarlarsa dikkatli cevap verin derim
-
@andone İnşallah Hocam hakeden kazansın vatana millete faydalı bi uzman yardımcısı olsun :))
Mert165 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Arkadaşlar merhaba guy için özgün denemede çözmek istiyorum önereceğiniz deneme var mı bildiğiniz 4t çıkartmış makro akademide çıkarmış heralde hangisi iyidir?
-
Arkadaşlar grubu hareketlendirmeyelim heyecandan adımı unutuyorum yeni bildirim geldikçe
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
Önceki sayfalarda yazıldı mı bilmiyorum ama Ankara için hangi ilçede çalışacağımız ne zaman belli olacak arkadaşlar bilen birisi yazabilir mi
-
@banshe Dün kurumu arayıp kazananlara atılmıştır bi daha mail atılmaz cevabını ben aldım kardeşim olayıda harfiyen aktardım buraya . Ancak sonuçta konuştuğum kişi orada telefonlara bakan bir görevli , söylediklerinin %100 geçerliliği olduğunu düşünmüyorum . Ki konuşmamızda zaten OLABİLİR demişti bana onuda önceki gönderimde büyük harflerle yazmıştım . Bende liste olayının uydurma olduğunu düşünüyorum ancak sırf bizim gazımızı almak için koskoca kurumun herkese mail atacağını düşünmüyorum . Bence süreç normal bir şekilde ilerliyor , hakedenlerin mülakatı geçeceğini düşünüyorum
-
@mcreseko Aynen kardeşim haklısın , biz beklemeye devam edelim en iyisi bugünün yarını var bizde öğreniriz yakında
-
@mcreseko Hocam bu bahsi geçen liste nerde acaba mail gelen birisi bizimle paylaşsa da bizde görsek ismimiz var mı yok mu
-
@mcreseko, içinde söyledi: 15. Dönem Rekabet Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (2017)
@Mert165 @Siyasallı @dumbass @AndOne Arkadaşlar bu konuda bilgi almak için birlikte bimere ve rekabet kurumu bilgi edinmeye durumu güzelce anlatan bir yaziyla yazalim. Az önce ben yazdim. Siz de yazarsaniz sağlikli bilgi alabiliriz diye düsünuyorum.
Bence böyle şeyler için çok erken , pazartesiye kadar bekleyelim bi açıklama gelmezse bilgi almaya çalışırız gerekli yerlerden
-
Bende mail almadım ama hala umutluyum belki başka bi şi için istenmiştir belli olmaz
-
Kurumu biraz önce aradım , verilen cevap aynen şu şekilde :
“Mülakatı geçen kişilerden istenmiş OLABİLİR”. Peki mailler ve aramalar devam edecek mi dedim . Hayır tüm mailler atıldı aramalar yapıldı denildi . -
@andone İnşallah Hocam hakeden kazansın vatana millete faydalı bi uzman yardımcısı olsun :))