@paca08 troll müsün yoksa laf cambazlığı yaptığını mı sanıyorsun anlamadım ama oraya yazdığım iki isim; biri üniversiteden hocam biri de babamın ilkokul arkadaşı. babam işçi emeklisi, küçük bir ilçede yaşıyorlar. çevremiz falan yoktu yani. ayrıca bu yazdığım isimler girdiğim hiçbir mülakatta aranmadı.

dumbass tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Enerji Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (33 Kişi)
-
Açıklandı, iibf 93.18296 ile kapatmış.
-
RE: Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
sınava giren kadın popülasyonu zaten az, asıl mesele başvurup sınava gelmeyen arkadaşlar bence. %20-30 bazen 40 lık sınava girmeme oranı oluyor. zaten alımlar az, bir de müfettişliklere başvurmayın demek çok doğru değil bence kaldı ki bazı teftiş kurulları turne konusunda esneklik sağlıyor, şanslarını denesinler tabiki. ama başvurup sınava girmemek safi israf.
-
RE: 15. Dönem Rekabet Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (2017)
@shady1 benim de olumlu çok şükür
-
@keymarsh göreceksiniz
1. yedek arkadaşa hayırlı olsun
-
RE: Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu Uzman Yardımcılığı Sınavı | 22-23 Temmuz 2017 | 15 Kişi
Benim olduğum sınıfta 35 kişinin sınava girmesi gerekirken 19 kişi girdi, 3 4 kişi de 20 dakika dolunca çıktı. Kurum ne düşünerek p2 ile aday çağırdı acaba.
Bu arada hukukta 3. Soruda birde "hukuka uygunluk karinesinden yararlanma" özelliğinin açıklanması isteniyordu.
-
RE: Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu Uzman Yardımcılığı Sınavı | 22-23 Temmuz 2017 | 15 Kişi
@ibrahim1111 4. Soru
Ticari kâr ile mali kârın farkı, ticari kârdan mali kâra nasıl ulaşılır? -
RE: 2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Kanun Teklifi, Anayasa Komisyonunda kabul edildi. Yüksek Seçim Kurulu merkez birimine 225, taşra birimlerine ise 490 olmak üzere toplam 715 kadro ihdas edilecek. (15 seçim uzman yardımcısı ihdas edilmiş.)
-
RE: Kültür ve Turizm Bakanlığı Kontrolörlüğü
İptal davası ile tam yargı davası arasındaki farklar vardı bir de. Seçen arkadaş sağolsun güzel zarf seçti
sorular iyiydi ama ingilizce sorun oldu. Kelime sormadılar bana direk çevirttiler, 3-4 cümle çevirdim çat pat, başkan tamam tamam yeterli teşekkür ederiz dedi
-
@gaziçeko başvuru sayfasında çok fazla vakit geçirince sayfa zamanaşımına uğruyor ve başa atıyor bana da aynısı oldu. Başvurunuzu tekrar yapın, başvuruyu yapınca başvuru kodu veriyor.
dumbass tarafından gönderilen son iletiler
-
@paca08 troll müsün yoksa laf cambazlığı yaptığını mı sanıyorsun anlamadım ama oraya yazdığım iki isim; biri üniversiteden hocam biri de babamın ilkokul arkadaşı. babam işçi emeklisi, küçük bir ilçede yaşıyorlar. çevremiz falan yoktu yani. ayrıca bu yazdığım isimler girdiğim hiçbir mülakatta aranmadı.
-
@paca08 iftira atmak bu kadar kolay mı senin için? muhatap olmayayım diyorum da insan duramıyor. Sonra "kazananlar neden kazandım demiyor" diyorsunuz, neden desinler. kafanda kurduğun gibi bir dünya yok, inan. milletin de motivasyonunu düşürüyorsun.
-
@keymarsh göreceksiniz
1. yedek arkadaşa hayırlı olsun
-
@genclerbirlikli o arkadaş benim, epdk mülakatından çıktıktan sonra rekabet sonuçları belli oldu. bilip bilmeden sallamayalım.
-
@shady1 benim de olumlu çok şükür
-
Sonuçlar açıklanmış arkadaşlar
-
İptal davası ile tam yargı davası arasındaki farklar vardı bir de. Seçen arkadaş sağolsun güzel zarf seçti
sorular iyiydi ama ingilizce sorun oldu. Kelime sormadılar bana direk çevirttiler, 3-4 cümle çevirdim çat pat, başkan tamam tamam yeterli teşekkür ederiz dedi
-
@genclerbirlikli ben ilk 5 teyim aranmadım. Senin dediğini demeye çalıştım ben de, herkes sabahtan gelirse son 4 5 kişi çok bekleyecekti.
-
@fvpv sabah olan mülakatı öğleden sonraya aldılarsa, mülakatların uzun olacağı ve boşuna sabahtan gelenlerin bekletilmemesini istedikleri anlamına gelmez mi? Yani uzun olmayacaksa da en azından kısa olmayacaktır, siz neden kısa olacağını düşündünüz
-
RE: Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlani 2017
@murky bir de soru seçme opsiyonu verirler diye de düşündüm
riskli evet neden kamu seçmedim acaba