@prst istatistik sosyal bilimleri anlamaya yardımcı olan bir branştır matematik formülleri kullansa da. Kurum istatistikçiler işsiz kalmasın diye almıyor, istatistikçilere ihtiyacı olduğu için alıyor.
gaziçeko tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
RE: İstihdam Uzman Yardımcılığı 2019
Merhaba arkadaşlar bugün 4 gibi girdim mülakata, genel müdürün başkanlığında 5 kişiydiler bi tanesi uzmandı. Diğerleri daire başkanı. SGK personeli olduğum için 5510 ve 4857den sordular soruları biraz zorlayıcıydı ve yorum sordular, ama genel olarak iyi geçti, herkese başarılar dilerim.
-
Herkese merhabalar yarın mülakata gireceğim son gün olduğum için size yardımım dokunamayacak maalesef. Sizlere teşekkür ederim paylaştığınız bilgiler için o an eğer soruları yanlış cevaplarsam çok gerilirim tıkanırım. Bir iki soruyu eksik söylemek direkt kafadan elemek olur mu acaba? baya strese girdim. Herkes hepsini tamamen cevaplayabiliyor mu? Bir de bölüm ağırlıklı mı geliyor ? Herkesin hakkında hayırlısı olsun şimdiden.
-
@paretowilfredo çok teşekkür ediyorum hocam sağolun
-
RE: BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
Bütün konuşmaları tek tek okudum belki cevabı bulabilirim diye ama herkesin puan sıralama öncelik tercihi çok farklı akıl danışmak istiyorum bu konuda sizlere Ben 4 sene olacak neredeyse işsizim 2015-2016 KPSS'lerine hazırlandım 2016 puanlarım daha iyi ama cidden çok yıprattı bu süreç artık pozisyon fark etmez bu sınava girmek istiyorum. KPSS 2016 p37 puanım 88, sınava 200 kişi çağırılacak bddk uzman yardımcılığı için ama toplamda 10 kişi alacaklar puanım yüksek olsa da şansım az gibi geliyor. Murakıplık ve ya bankacılık uzman yardımcılığı için p45 puan türüm 84.Hangisine başvurmak daha mantıklıdır? İngilizce çeviriyi yapabilirim diye düşünüyorum şuan kursa devam ediyorum ve yds puanım 65. Şimdiden teşekkür ederim
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
@konyalı çok haklısın ben yapmayacağım. 300 kişi çok önemli yani
-
RE: İZMİR GUY
@ucanizmirli evet yanlış hatırlamıyorsam başvuru formuna iki take referans yazmak gerekiyordu.
-
RE: 2017 Kamu Personeli Seçme Sınavı ( KPSS ) Genel Kültür Soruları
@nitrogb ben Tanap yaptım da Bakü Tiflis'te işaretleyen çok
-
RE: 2017 Kamu Personeli Seçme Sınavı ( KPSS ) Genel Kültür Soruları
@Mehmet-Muzaffer Türk dil kurumu idi milliyetçilikle ilgili olan
gaziçeko tarafından gönderilen son iletiler
-
@brzezinski evet denetmenim. İşkur hakkında e biliyorsun diye sordular tarihsel sürecinden ve şuan ki yaptığı işlerden bahsettim
-
Merhaba arkadaşlar bugün 4 gibi girdim mülakata, genel müdürün başkanlığında 5 kişiydiler bi tanesi uzmandı. Diğerleri daire başkanı. SGK personeli olduğum için 5510 ve 4857den sordular soruları biraz zorlayıcıydı ve yorum sordular, ama genel olarak iyi geçti, herkese başarılar dilerim.
-
Aklıma tek gelen yer başkent öğretmenevi, İşkura 5 dk araba ile
-
Aklıma tek gelen yer başkent öğretmenevi, İşkura 5 dk araba ile
-
Mülakat tarihleri haftaya mı belli olur arkadaşlar bilginiz mi var mı ?
-
Mülakata hazırlık için fotokopicilerde bir not var mıdır acaba bu kadroya özel ?
-
Adli sicil kaydı e devletten alınan yeterli olur mu ?
-
RE: YSK seçim müdürü alımı 2018
@rintintin whatsap linki paylaşmak yasaklanmış.