İÇİŞLERİ BAKANLIĞI DERNEKLER DENETÇİ YARDIMCILIĞI ALIM İLANI
-
1ay sanrm
-
Tesekkurler hocam, bende aradım da onların da bilgisi yokmus
-
Evrak teslimi sırasında bir kaç kişiye sormuştum bu durumu,tahmini olarak nisan ayını bulacağını söylediler.
-
Avrupa Birliği Uzm Yrd için belge tesliminde personel dairesine sorduğumda 1 ayı bulur demişlerdi. Kurumda çalışan önceki promosyondan biri de sizin başlamanız mart sonu ya da nisan başı gibi olur demişti. Zaten soruşturmalar tamamlandı. Sizler de bizler de şu an sadece bakanın atama onayı vermesini bekleyecez... Tabii asillerden biri belge teslim etmezse yedeğe tebligat gönderip "gel sen belge getir" diyebiliyorlar. Bu da süreci yavaşlatıyor olabilir, ya da kazananlar arasında 657'li olup muvafakat dilekçesi verecek olan varsa o da beklenebilir. Herkesin atama onayı aynı anda verilecekmiş. Ancak muvafakat getiren var mı diye sorup öğrenebilseniz de kaçıncı yedeğe sıra geldiği konusunda herhangi bir bilgi verilmiyor.
-
Bende belge teslimin de bakanin onayına bağlı demişlerdi, tesekkurler arkadaslar
-
Arkadaslar bide evrak kayıtta belge teslimine dair size kağıt vs vermediler değil mi?
-
Nisan basina kadar bu surec devam etcek sanirim
-
@pozitifdissallik herhangi bir belge verilmedi.Bugün bakanlığın sitesinde şöyle bir duyuru paylaşılmış https://www.icisleri.gov.tr/rehberlik-ve-denetim-islemleri-hizmet-ici-egitimi-semineri Dernekler Daire Başkanlığının hizmet içi semineriyle ilgili 27-30 Mart tarihleri arasında gerçekleşecekmiş.Bizim başlama tarihimizin nisan ayına sarkabileceğine işaret olabilir..
-
Tesekkurler arkadaslar
-
Referandum sonrası ise başlama olur diyorlar duyumu olan var mi dostlar?
-
Kim diyor ki?
-
Personeli aradım tebligatın hazir oldugunu ise ne zaman başlayacağımız konusunda Dernekler Dairesinden bilgi alın dedi fakat oradan telefonu acan olmadı arkadaşlar, başka arayan var mi?
-
..................................
-
@pozitifdissallik Dernekler Dairesini aramasanız da olur. Zaten sizlerin tebligatları Personel Dairesi tarafından postaya verilirken Dernekler Dairesi de bilgilendiriliyor. O nedenle Personel Dairesi'nden tebligatları postaya verdiklerini öğrendiğiniz günden bir gün sonra henüz tebligat evinize ulaşmamış olsa bile başlayabilirsiniz. Bu şekilde ilk maaşı alırken 1-2 gün kâra geçebilirsiniz :slight_smile:
-
@odtüsbky onlar arayın deyince aradım bende, tesekkurler kardesim
-
@odtüsbky sen başladın mi hocam?
-
@pozitifdissallik Ben İçişleri AB Uzman Yrd. olarak inş. yarın başlayacağım. Personel Dairesi tebligatları göndermeden önce atama onayı gelmesine karşın bizim daireye bilgilendirme gitmemişti. Ancak tebligatlar yollandıktan sonra arayınca bizim daireye bilgilendirme yaptıklarını öğrendim. O nedenle tebligatın adresime gelmesini beklemeden başlayacağım. Sana da tavsiyem önce tebligatların postaya verilip verilmediğini öğrenmen daha sonra kendi daireni araman, çünkü öteki türlü daireni aramanın bir mantığı yok...
-
Arkadaslar evine tebligat gelen var mi?
-
@pozitifdissallik Tebligatlar dün postaya verildi. Ankara dışındaysan eline geçmesi bir kaç günü bulabilir. Yukarıdaki arkadaşın da belirttiği gibi tebligat eline ulaşmadan da uygun olduğun bir zamanda başlayabilirsin. Ben de farklı şehirden geliyorum o yüzden pazartesi başlamayı düşünüyorum.
-
@odtüsbky hocam gerçekten başladınız mı hayırlı olsun nasıl bir his atanmak