YEDEKLER Sgk 8.Promosyon Denetmen Yrd.
-
@Klay-Thompson ins hocam
-
Açıklanmış hayırlı olsun dostlar. Kaçıncı yedeğe kadar sıra geldi acaba bilgisi olan var mıdır?
-
Hayırlı uğurlu olsun çok bekledik sonunda biz de karşılığını aldık arkadaşlar. Bu süreçte emek veren,desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim. İibf’den 48. yedeğe kadar indi sıralama 9.promosyon için yol gösterici olacaktır bu bilgi.
-
@mjöllnir nerden edindiniz bu bilgiyi hocam 48 kesin mi?
-
Bas bas bağırmamıza ragmen 8.pro asillerden olup yedek duyurusu için daha 2 ay var nerden çıktı, daha asiller başlamadı olmaz , yok siz daha az beklediniz , bla bla bla en az
10 kişi daha ulaşmamıza göreve başlamayacaklarına ragmen feragatte bulunmadı ve daha fazla kişinin ekmek kapısından etti umarım dualarım 9.pro sgk dentler için bu durum sizde yaşanmaz ve son olarak iibf'nin düşmanı yine iibf . -
Whatsapp grubumuz vardı hocam son yerleşen arkadaşımızın sırasından hareketle söylüyorum @reddington
-
@şakagibi Hocam son dönemlerde kişilikler ve karakterler inanılmaz bir evrim geçirdi... Birçok insaniyet duygumuzu kaybetme noktasına geldik. Nankörleşme ve öncesinde bulunduğu yeri, yaşadığı zor günleri,çektiği sıkıntıları , derdi çileyi unutma hastalığı ve daha fazlası revaçta.. Ne denilebilir ki.. İnsanlıktan nasibini almamış bu mahlukatlar aldıkları ahların bedelini umarım hayatlarının her anında öderler. Yazıklar olsun!
-
@mjöllnir tesekkurler hocam
-
@joeblack16 kesinlikle hocam atanıyorlar bir anda herşeyi unutuyorlar daha düne kadar beraberdik be
-
@reddington hocam grupta son yerleşen arkadaşın sıralaması 56 düzeltiyorum.
-
@mjöllnir çok çok iyi ya maşallah. Ben il tercihlerine göre 9. Promosyonda daha fazla bir sarkma bekliyorum.
-
Sgk yedeklerden çağırıp guy istanbuldan feragat edecek olan var mı arkadaşlar
-
@francisconittin en son 4 kişi feragat edecektik istanbul için bir arkadşta bursa
-
Hayirli ugurlu olsun dostlar. Atanan arkadaslara meslek hayatinda basarilar diliyorum. Allah utandirmasin
-
@mjöllnir hocam bu yerlesenlerde peki belgesini vermeyen olursa ne oluyor? Kadro yaniyor mu yoksa siradan cagiriyorlar mi bilginiz var mi bu konuda?
-
@reddington maalesef yanıyor hocam.Bir sonraki promosyona kadro olarak kalıyor.
-
@mjöllnir yaniyorsa bir sonraki promosyona kalmaz hocam 9. Promosyon belli 400 kisi. Kotuymus yani yedek yerlesen arkadaslar umarim gercekten gidecekleri yerleri yazmislardir biraz dusunceli davranip
-
Dostlarım öncelikle kazanan arkadaşları tebrik ederim yalnız kazanan arkadaşlardan Antalya guyu asil olarak kazanan ve feragat edecek olan var mı?
-
@reddington hocam bana kalırsa en son kullanılır o kadrolar. 5000 denetmen hedefi vardı atıyorum 400 kişilik 10 alım planlanıyorsa 10. alımdan sonra gidenler, yerleşmeyenler vs. sebebiyle tutturulamayan hedef için belki 2 alım daha yapılacak. Ondan sonradaki alımlar 5000 kişilik personel sayısını korumak için ara sıra yapılacaktır diye tahmin ediyorum.
-
Kaca kadar düştüğüne dair net bilgiyi nereden öğrenebiliriz? Ben 52. yedektim olmadı maalesef.