İşkur İstihdam Uzman Yardımcılığı Mülakat Sonuçları 200 gündür açıklanamadı?
-
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, İşkur İstihdam Uzman Yardımcılığı 2015 yılının son günlerinde 15 kişi Hukuk, İİBF, SBF, İktisat ve İşletme + 5 İstatistik, Matematik, Endüstri Mühendisliği ve İşletme Mühendisliği olmak üzere 20 kişilik Sözlü Mülakat ile Uzman Yardımcılığı ilanına çıkmıştı. İlana göre mülakata atanacak aday sayısının 4 katı sınava çağrıldı. 8/15 . 02. 2015 tarihlerinde yapılan mülakatlar aradan yaklaşık 200 gün geçmesine rağmen açıklanamadı. Sonucu sabırsızlıkla beklenen bu sınavın bir önce açıklanmasını ve mülakata katılan arkadaşlarımızın yaşadıkları maddi ve manevi kayıpların bir an evvel son bulmasını sabırsızlıkla bekliyoruz.
-
Birde bakan değişikliği oldu Mehmet Müezzinoğluyla birlikte süreç biraz daha uzayabilir.
-
Merkez alımlarda buna sık rastlar olduk kazanıp işe başlayamama uzman yrd. den uzmanlığa kabulde anlamsız yıllarca bekleyiş ve daha nice açıklaması olmayan bekleme süreci.Merkez bankası bilişimci aldı kazananlar hala çağrılmadı ocak ayındaydı , avukat mülakatı martta yapıldı hala kazanan kaybeden belli değil.
-
@aliveli aynen öyle işler çok karışık, eskisi gibi hemen işe başlama dönemi bitti gibi, Trt mülakatları çok geç yapılmaya başlandı, spor bakanlığı uzman yardımcılığından haber yok. Bu işin sonu ne olacak bakalım, a grubu adına kısır ve çok sabır gerektiren bir süreçle karşı karşıyayız.
-
nasıl iştir arkadaş, bu kurumda mülakatı bekleyenler çoktan başka bir yerde başlamıştır. Allah sabır versin bunca zamandır bekleyenlere.
-
ÇSGB bünyesinde bir fasıl ihraç daha beklenecek muhtemelen. Sonrasında ancak su yatağına dönecek gibi.
-
Buradaki gecikme bizim myk ile de alakalı mı acaba sgk aciklaninca bizimkiler de aciklanir sanmistik ama
-
O arada Sgk dan sonuç gelipte İşkurdan gelmemesi çok ilginç gerçekten ikisi de ÇSGB ye bağlı sonuçta bence ortada mantıklı ilerleyen bir durum yok kafalarına göre kimini daha erken kiminü daha geç açıklıyorlar
-
Aynen sabit bir düzen yok.Sgk biraz daha inisiyatifi olabilecek güçte bir kurum diğer ilgili kuruluşlara kıyasla bunun da etkisi var. Dpb, Myk, İşkur biraz daha zayıf kalıyor bu yönden. Sgk'nın kendi bastırması ile bu aşamaya geldiği kanaatindeyim ben.
-
Geçen aylarda mülakata girenlerden birileri aranmış, çalışma durumu sorulmuş vs diye bişeyler söylenmişti malum forumda.
Ordakilerden hariç arananlar oldu mu ? Veya yeni bi gelişmeden haberi olan var mı acaba ? -
Süreç hakkında hiç mi bilgi yok. 2 ay oldu insanlar aranalı.
İlan yok, sonuçlar da açıklanmıyor. Vallahi dram -
@paretowilfredo Herhangi bi bilgiye ulaşma şansınız var mı hocam. Yıldönümünü kutlamak üzereyiz mülakatın
-
Kardesim bizim bakanligin tum alimlariyla alakali.topun bakanlikta oldugunu biliyorum. Surec nasil isletilecek bilmiyorum. Iskur ozelinde de bakanligin geneli icin de ciddi bir personel ihtiyaci vaki. Bu yuzden yil bitmeden aciklanip yeni ilanlarin yolunun acilacagini dusunuyorum.
-
Ah keşkee ah keşke
-
..........
-
@optimizer Malesef böyle durumlar olabiliyor dediğiniz gibi. Aile bakanlığı da buna örnek oldu son alımında.
Fakat şuan malum olaylardan dolayı kadro ihtiyacı arttığı için böyle bişey olacağını sanmıyorum. 1 ay içinde açıklanır diye düşünüyorum artık, o dönemden tek biz kaldık çünkü. Ümidim o yönde.
3 ay önce de çalışma durumumuz sorulmuştu. O aramalardan sonra güvenlik soruşturması başlattılar tahminim. Sona yaklaşıldı ama ne kadar yakın bilmiyorum -
...........
-
@paretowilfredo Bakanlığa bağlı Myk da bugün açıklandı. Bunu da geceden imzalandığını duyurmuşsunuz bilgi sahibi olarak. O arada bizim imza da halledildi mi veya yeni mi başlanıyor ?
Myk nın haftasonu olmasına rağmen açıklanması ümidimi artırdı İşkur için açıkcası, süreci hızlandırıyo olduklarını düşündüm. Umarım bugün yarın geliyodur bizimki de -
-
dostlar uzun bekleyişten sonra çok şükür sonuçlar açıklandı. kazanan dostlarımın hakkında hayırlısı olsun. kurumun bir alıma daha çıkacağı haberini de bu vesile ile vermiş olayım. ayrıntılar netleştikçe paylaşacağız.