PTT 2.500 Personel Alımı Bilgi ve Soru Paylaşım Platformu
-
@ddguy sayısız kapısı var. Elbet biri de bizim için açılır.. Bugün değilse de bir gün inşallah.
-
ŞÜPHESİZ SİZ HİÇ BİR ZAMAN ÇALIŞMAYI BIRAKMAYIN
-
Bugün de bitti habersiz. Yarın mübarek gün ;hayırlı ve güzel haberler alalım inşallah:):girl_tone1:
-
Yarın kaç gibi açıklanır acaba
-
@ddguy genellikle akşama doğru açıklanır
-
@ddguy akşam beş gibi açıklanma olasılığı yüksek, yanılmıyorsam emin değilim ama siteye vermeden otuz dk önce falan sıralamaya girenlere "ptt sonuçları açıklanmıştır "diye msj geliyor.
-
@Mustapha
Bana msj gelmemişti hocam -
@rlg o zaman demek öyle bir şey yok:) algı vardı geçen facebookta kazananlar hep bana mesaj geldi diye yazıyordu ben de kazanamamıştım,gelmemişti:)
-
@Mustapha
İstanbul için mülakat listesi açıklandığında geldi msj kazanamamisim ..Snra 2017/2 alımı için başvurdum msj gelmedi mülakata hak kazanmisim -
@rlg tam tersi olmuş sana:) kimine atıp kimine atmamaları da ilginçmiş:) gördüm senin kazandığını önceki forumda hatta o yorumu yaparken emin değilim "rlg"daha iyi bilir yazacaktım unutmuşum yazmayı.en son durum nedir hocam oldu mu mutlu son.
-
@Mustapha
KYK ya gittim hocam Nevşehir yedek 1.olmuşum KYK gelince ona evrak teslimi yaptim soruşturmam sonuçlanmış bayram sonu iş başı yapın diye aradılar öyle olunca PTT elendi benim için.:) -
@rlg aaa kyk mi oldu hocam senin hayırlı olsun
-
@rlg güzel sevindim adına,hayırlısı olsun inşallah bize de bir yerden başlamak nasip olur.
-
@ddguy
Tşk ederim Rabbim razı olsun.Bakalim orada neler bekliyor beni darisi size İnşallah. -
@Mustapha
İnşallah olacak biraz belki de çokça sabr ederek.Bende bir yerden başlamak lazım diye başvurdum bakalım ne olur. -
Hayırlı cumalar
-
Bugün açıklanır demi bu listeler ya
-
@ddguy
En erken iki gün içinde en geçte iki hafta içinde yazmıştım daha önce iki günü geçti bence haftaya açıklanır -
@rlg haftaya tatil ama yine de açıklanır mi . Ptt insan kaynaklarını mi arasak ki cevap vermezler kesin
-
Numarayı bulamadım ya bulan bilen var mı bi arayalım