PTT 2.500 Personel Alımı Bilgi ve Soru Paylaşım Platformu
-
Ulaştırma Bakanı bugün 2.500 kişilik personel atamasının yakın zamanda olacağının sinyalini verdi. Şimdiden hayırlı olsun. Kaç kişilik büro personeli veya kaç kişilik dağıtıcı kadrosu olacağını şimdiden bilmek zor ama her halükarda güzel bir ilan bizi bekliyor. B kadroda ptt ilanı bekleyenlere şimdiden hayırlı olsun. PTT alımı bu başlık altında devam etsin. Bilgi ve soru paylaşımı için bu başlığı kullanalım.
-
Kasim atamasindan once olmasi cok iyi oldu merkeziyi dusurur
-
Hocam büro ve gişe personeline sadece iibf mi başvuracak?
-
2017 p3 puanıyla başvurabiliyor muyuz buna
-
@kilici çift yılların kpss p3 kullanılabiliyor diye biliyorum.
-
2.500 kişilik alım için puanım yeterli gibi ancak Kasımda askere gitmeyi düşünüyorum. Bu durum mülakatımda olumsuz bi intiba yaratır mı olur da olumlu olursa bi sıkıntı olur mu şimdiden teşekkürler. Kasımda askere gidecek olmam direkt olumsuz görüş mü yaratır?
-
Kaca kadar düşer bu alım acep geçen alım da 78 i görmüş yine mi şans yok bana
-
2017 p3 puaniyla girebilirmiyiz acaba?
Birde yas siniri oncekinde kac olmustu? -
@iktisatsever hayir 2016 p3
-
@Antimülakat hocam kaca kadar düşer sence var mı bi öngörun
-
@ddguy daha gise kac kisi belli degilki neye gore ongoru
-
@keynezyenciii tahmin hocam az çok bi şey soylenebilir diye
-
@ddguy kadro sayısı ve illere göre kontenjan durumuna göre değişir. İl il farklı sonuçlarla karşılaşacağız tahmin etmek çok zor. İlanın şartları ve kimlerin katılabileceği de önemli. Tekrar konuşalım bunu ilerleyen zamanda 75 üstüne fırsat doğacaktır.
-
Arkadaşlar bir önceki ptt alımında puanların şehir şehir kaca düştüğüne ulaşamadım.Acaba bilgisi olan var mi?
-
@isltme_isltme yayınlanmadığı için maalesef ulaşma ihtimaliniz çok düşük. Ancak forum sayfalarında ulaşabildiklerinize ulaşabilirsiniz.
-
İşte açıklama ve detayları dostlar şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyelim, yakında her şey netleşir.
https://www.tercihiniyap.net/haber/ulastirma-denizcilik-ve-haberlesme-bakanligi-3800-personel-alimi
-
@isltme_isltme
Hocam 84_80 genel olarak çoğu il böyle kapadı.Bir yer galiba 78 le kapatmış orayida seçen olmamış o şekilde düştü. -
@rlg 0 hocam sen geçen alım da yedeksin herhalde
-
@ddguy
Evet 1.yedek -
@ddguy
Siz PTT yı istiyorsunuz galiba hocam.Ptt bu alim dışında tekrar alim yapar 2018 de.