PTT 2.500 Personel Alımı Bilgi ve Soru Paylaşım Platformu
-
@burcuburcu çok tesekkur ederim hocam. Hepimizin hakkında hayırlısı bakalim. Yapalım tercihleri. Allah herkesin gonlune göre versin
-
@bombiksmori inşallah olur hocam sıkmayın canınızı
-
@ddguy puan kaçtı hocam ve nerelisiniz birde il onceliginiz var mı her yeri yazmayı dusunuyor musunuz ?Şimdilik sorularim bu kadar
-
İyi sayı verilmiş ülke geneli puan aralıkları 78_80 arası olacaktır bazı iller 77 kusurle kapatabilir.Tahminim bu yönde.
-
Gerçi 4 katı değil 3 katı çağrılıyormuş o zaman yine 80 dilimleri olabilir.
-
sgk gelmedi rekabet,rtuk,kosgeb gelmesi meçhul başvurcam mecbur
@Antimülakat hocam buraya başlasam ilerde a grubuna geçmede bir sıkıntı olur mu? ders çalışmaya vakit olur mu yani? başvurmak istiyorum çünkü artık bir yerden başlamak lazım işsizlik zor -
@burcuburcu sıkı can iyidir hocam:) hayırlısı olsun hepimiz için ne diyelim
-
@rlg 75.25 hocam gelme ihtimali çok düşük de yazıcam artık her yeri heryer olur hocam fark etmez
-
@ddguy
Yaz tabi hakkında hayırlısı olsun hocam ins. -
Arkadaşlar bu kadar yüksek puanlarla kapatacağını hiç sanmıyorum hele 1-2 gün içinde içişleri de açıklarsa puanlar 73-74 bandına kadar düşecektir kimse moral bozmasın
-
Atandıgında askerlikle ikişkisi olmamak diyor biz şimdi kasımda nasil askere gideceğiz..??
-
Arkadaşlar ptt ye atandıktan sonra istifa edersek diger kadrolu memurluklara geçmek icin belli bir süre beklememiz gerekiyor mu yoksa hemen atanma hakkımız var mi
-
@wilfried
Hocam kadrolu kuruma atandıktan sonra istifa Edip rahatça geçebilirsiniz diye biliyorum @Antimülakat daha iyi biliyor bu konulari -
Hayırlı olsun dostlar 1.671 umulmayacak kadar iyi rakam, maaş olarak tatmin edecek bir kurum. Sizler adına sevindim, a kadro sınavlara hazırlanmak isteyenler kurumda çalışma fırsatı pek mümkün değil ama akşamları devam edebilirler. Kazandıklarında da geçmeleri için aksi bir durum söz konusu olacağını düşünmüyorum.
-
@Antimülakat hocam 75.25 e gelme ihtimali var mı sence Doğu yu da yazdım
-
@ddguy hocam ben 73 sonrasının başvuru yapmasını gerektiğini düşünüyorum. Belli olmaz hangi il kaç puanda kalır? İl il puanlar değişiklik gösterecektir.
-
@Antimülakat inşaAllah gelir tek şansım kaldı
-
@rlg hocam ilan nerde geldi mi
-
@Antimülakat hocam lisans mezunları dağıtıcıya başvuramıyor mu. hocam bide bu içişleri ne zaman açıklanacak bi fikriniz var mı.
-
@ErtuğrulBEY yok hocam kadrolar belirli. Ancak gişe ve büro görevlisi alımına başvuru yapabilirsin.