PTT 2.500 Personel Alımı Bilgi ve Soru Paylaşım Platformu
-
Bu kafada olunduğu sürece biz daha çok tartışırız herkes bana dokunmayan yılan bin yaşasın kafasında tercihler yenilenmesin sıralamalar değiştirilmesin diyen arkadaşlara söylüyorum siz yerleşmediniz sadece mülakata kaldınız ve diyelim ki mülakatta böyle bir şey geldi başınıza o zaman ne yapardınız Zaten böyle aptalca davrandığınız için sgk kadrolarını istatistikçilere kaptırmadınız mı Zaten kaç senede bir böyle alım oluyor bu sefer de hak ettiğimiz kadrolara saçma sapan bölümlerden mezun olup başvuranlar alınıyor Allah aşkına ormancılık okuyan adamın büro memurluğunda ne işi var
-
@keynezyenciii he işte sorun tam da bu, almasın kurumlar inisiyatif muhtemelen başvuru yaparken de bölümleri Ösym'den çekmemek kurumun inisiyatifindeydi ve sonuç ortada.
-
@keynezyenciii süreç biraz uzayabilir doğru ama en doğru zamanda haksızlığın giderilmesi ve bir çözüm getirilmesi en makul seçenek eğer aksi bir durum olursa hiçbir şey olmamış gibi davranılırsa bu alım iptale kadar gider o zaman da ortada süreç falan kalmaz.
-
@keynezyenciii hocam bu kadar sert bi üsluba gerek var mı? Üstelik hepimiz aynı problemlerle boğuşurken. Biz insanların hakları ellerinden alınsın demek ki kaldı ki bunu nasıl deriz. Mağdur edildik ve giderilsin istiyoruz hepsi bu. Bu hatayı yapan bir kişi Veya bin kişi olsun ne farkeder. Içimizden sadece bir kişi bile bu hatanın düzeltilmesi sonucu mülakata kalacaksa buna değer. Banane demeyin lütfen. Bakın ülkenin yarısı hiç haketmediği halde cezaevinde diğer yarısı ise işinden oldu. Peki neden biliyor musunuz? Çünkü herkes banane dedi. Bana dokunmadılar ki niye sesimi çıkarayım dedi. O yüzden böyle söylemeyin nolur. Kusuruma bakmayın. Bu yazdıklarım taşmak üzere olan bir bardağa düşen son damlanın sonucudur.
-
@keynezyenciii ama sen yerleşmedin ki sadece mülakata kaldın hem nereden biliyorsun mülakatta da böyle bir sebepten dolayı elenmeyeceğini
-
@bombiksmori hocam kimse kimseye kızmasın tabi ki haksızlık varsa düzeltirsin.Ama bu herkesin penceresinden ayrı magduriyetlere sebeb oluyor.Yani kısacası herkesin menfaatine dokunuyor.Birbirimizi suclayip kendini dusunuyorsun deyip kalp kırmayalım.Aslında herkes doğal olarak kendini düşünüyor.
-
Bu forumda veya dışarıdaki iibfli arkadaşlardan 2016 kpss ile sgk denetmen yardımcılığı ilanı gelmesin diye dua edenler vardı.Ne oldu bizim hakkımız olan ilan 2017 kpss ile geldi ve biz 2016 kpss mağdurları boşta kaldık.Şimdi soruyorum size ve yanlış anlamayın lütfen.Kim kimi düşünüyor ? Herkes kendi menfaatini düşünüyor.Keşke birlikte hareket edip sadece birbirimizi düşünsek.
-
@ErtuğrulBEY ortada olan bir haksızlık var ve biz bunun düzeltilmesini istiyoruz ama biz hakkımızı ararken bir zamanlar bizimle aynı durumda olduğumuz insanların karşımıza çıkıp sert ve hakaretvari laflarda ve eleştirilerde bulunmaları canımızı çok sıkıyor Herkes kendini düşünebilir buna lafım yok ama isteniyor ki ortada olan bir haksızlığa herkes ram olsun sağır ve dilsiz olsun
-
@ErtuğrulBEY hocam yazdıklarımda kimseyi kıracak tek bir söz yok. Bu yapacağım en son şey olur zaten. Benim mağduriyetimi giderin ama bunu yaparken başkalarını mağdur edin gibi bişey söz konusu olabilir mi hiç? Bunu diyecek kadar bencil değilim çok şükür..
-
@Tolgahan-Ayyıldız bizi anlamanız güzel birsey.Teşekkürler.
-
@bombiksmori hocam siz pttye dağıtıcı pozisyonunda mi başvurdunuz.Bildiğim kadarıyla yanlışlık orda yapılmış
-
@ErtuğrulBEY gişe memurluğunda da böyle bir durum var diye okumuştum
-
@Tolgahan-Ayyıldız bende dagiticida olduğunu duydum.Çünkü daguticida genelde ehliyet ile ilgili sıkıntılar olmuş.
-
ARKADASLAR ICISLERI DE 2 AYDIR ACIKLANMIYOR BENCE BUNUN ICIN DE CABA GOSTERMELIYIZ.ONUMUZDEN PTT MULAKAT SURECINDE 1500 KISI GIDEBILIR.ICISLERI SAYFASI ACTIM CANLI TUTALIM LUTFEN.
-
Adam gelmiş süreç uzayacak bilmem ne.Biz hakkaniyeti savunuyoruz siz işinize geleni savunuyosunız yazık size.Ayrıca bir kişi bile olsa çok kişinin yeri değişecek.İptal edilen kişinin şehri başkasının daha üst tercihi olacak oraya yerleşecek,daha sonra bu şekilde zincirleme kaymalar olacak yani basit bi şekilde onları atalım yerine aynı şehre adam alalım olamayacağına göre tabiki listelerin yenilenmesi gerekecek.Ben giriyim de nolursa olsun mantığıyla hiçbir şey halledilemez bilginiz olsun.
-
Ptt asıl düşündüğüm mesleklerden değil ben bile bölüm ve puan tutmasına rağmen başka yer olursa bi diğer insanin hakkına girer miyim diye başvurup başvurmama konusunda yüz kere düşündüm . Ama görüyorum ki çoğu kişi benim işim olsun gerisi hiç önemli değil modunda..
-
Ben kotu bi uslup kullanmadimki ya da o amacla yazmadim . Ben sadece su mulakat surecinin kasim atamasi gelmeden aciklanmasini sonuca baglanmasini istiyorum ben kayseri icin mulakattayim 82.4 puanim var ptt den iki kere elendim bundanda umudum yok belki mulakata bile gtmeyecem pisman olmamak icin basvurdum tek derdim ptt nin merkezi atamaya ne kadar etki edecegini gormek bana da puan duserminin derdindeyim yoksa mulakatlarda hakkiyla giren kadar hakszlik yapanda var bu kismetszlik bendeyken elli mulakata grsem nafile
-
Arkadaşın üzerine çok fazla gidiliyor. Biri bir hata yapsa da linç etsek diye bekleyen bir güruh oluştu son zamanlarda..kötü niyetle söylediğini hiç düşünmüyorum ta ki hata yapmış olsun yani..
Bence çok gereksiz bir tartışma dönüyor burada çünkü yuzde yuz eminim ki bu başvurular gişe memurluğu için değildi, dağıtıcı içindi..
Umarım kısa sürede sıralamlar tekrar yapılır ve kimse mağdur olmaz..gereksiz basvuru yapanlar da cezalandırılır. -
@davetsiz hocam sana zahmet bu içişleri büro ne zaman açıklanır ogrene bilir misin?
-
@ErtuğrulBEY sordum dün, haber bekliyorum.