9.Promosyon Taban Puan Duyumu
-
Arkadaşlar bu elemana itibar etmeyin çok yuksek ihtimal memurlar forumdaki millete sgk yazmayın, pişmanlıktır vb diyen eleman( e mutlu) bu. Ordan kovulmuş buraya dadanmış, nickinden çıkarım yaptım. Memurlarda profil fotosunda aynı filmin karakteri vardı. İtibar etmeyin bence.
-
@genclerbirlikli Süpersiniz bencede çöktü itibar etmeyelim insanların işsiz kalmasından mutluluk cikmaz
-
@genclerbirlikli ahahahah bu nasıl bir stalk aşkıdır. Gerçekten işsiziz :)))
-
@ZeljkObra bi an aydınlandım ve buldum hocam
-
@genclerbirlikli çok mantıklı orda da öyle bi bencil vardı
-
Eğer niyeti buysa Allah'ından bulsun inşallah. Ortaya bişey attı altını doldurmadan kaçtı gitti. Ne denirki böyle art niyetli insanlık yoksunu bencil birine.
-
Önce 84.7 demiş sonra 84 civarı deyince orada çözdüm olayı. Tabi bir @genclerbirlikli değiliz o başka seviyede yakalamış
Bu başlık hala neden faal yetkili arkadaşlar? Baktıkça sinirim bozuluyor kaldırın bir zahmet ne gerizekalı adamlar var ya. Burada yüzlerce adam var o puanın altinda milletin sana arkandan sövmesinden mi zevk alıyorsun -
Burada neler neler dediniz dogru cikti adamin dedikleri. 5 sayfa da saydirmissiniz aciklaninca herkes susmuş.
-
@14140154
Arkadas puanlari soyledi, sonra israrla sormamiza ragmen ve de yazdiklarimizi okumasina ragmen gelip tatmin edici bi aciklama yapmadi sadece izledi...Normal miydi bu? Üstelik aciklanmasina 3 gün kala herkes yeterince gerilmisken.
Hepimizin tepkisi bunaydi..Gelip bi aciklama yapsaydi kimse yuklenmezdi..Ayrica ilk once gelip 84.7 dedi sonra 84 civari dedi..Celiskili konustu..
Bu surecin icindesiniz anladigim kadariyle ve bu hassas zamanlarda boyle seylerin nasil sinir bozucu oldugunu tahmin edersiniz..Savunulcak bi durum goremiyorum ben bunda..iyi gunler -
Adamın haklı çıktığı filan yok. Herkes bir tahminde bulundu bu zat ise kesin konuştu. 84.7 demek başka 84 civarı demek başka ortaya bi iddia atıp yazılanlara cevap vermemekte ayrı bir terbiyesizlik. Açıklanmasına 3 gün kalmışken benim gibi sınırda olan insanların yaşadığı streste cabası