Vergi Müfettiş Yardımcılığı 10. Promosyon Mülakat Süreci 2017
-
@varoufakis en ilginci 11.promosyon alınir mi bu saatten sonra tahmini cok zor.Ihtiyac cok gozukuyodu.117 kisi alinmadi meslege.1000 denetim alimi farkli bir kadro muhtemelen
-
@varoufakis Ben bakandan ziyade referansın ciddi bir referans değeri taşıması için VDK içinden olması gerek diye duymuştum. Ne kadar doğru bilemem. Referansım yoktu. Yazılı sınav sonucunu bile açıklamayan bir kurum sonuçta, şeffaflık beklemek saçma. Üstelik kuruma itiraz dilekçesi yazarsan şunu bunu yaparsan bir daha VDK'ya giremezsin diye gözdağı verildiği için kimse yazılı sonucunu dahi soramıyor. 5 farklı kanaldan yazılı sonucumu istedim. Bunların 2'si VDK, mektup yolladım. Dün ellerine ulaşmış. Şu saatten sonra beni ömür boyu VDK'ya sokmasalar da olur, yeter ki cevap gelsin. Kazananlara da iş hayatında başarılar dilemekten başka çare yok. Hayat devam ediyor.
-
evraklar ne zaman istenecek? tahmini göreve ne zaman başlanır arkadaşlar bilgisi olan var mı
-
Evrak teslimi için bu hafta duyuru yapılmasını bekliyorum. Aksi takdirde süreç uzadıkça uzayacak.
-
Sgk teftis icin basvurusunu cekmeyenler.. Hala vaktiniz var. Baskan aciklama yapti. Telefonlara sarilin. Altta kalanlar icin Umut olun.
-
Merhaba arkadaslar vmy kazanmış aynı zaman da SGK teftiş sınavına başvuru yapan arkadaşlar başvurularını çekerlerse çok iyi olur sinirdan giremeyen arkadaşlar var. Başkan konuyla ilgili açıklama yaptı başvurular çekilebilir.
-
Arkadaşlar 0,1 0,2 gibi puanlarla sınırda kaldık.Eğer sınava gitmeyecekseniz kurumlara irtibata geçin lütfen.Bu konuda sınırda kalanların başka şansı olmayacak.Teftiş Kurulu Başkanı Mustafa Apaydın twitterdan açıklama yaptı bilginize.
-
Ben KPSSye girmiş olsaydım ve yerleşmiş olsaydım tutup bütün sınavlara başvururdum.. Mülakata da girmezdim. Sebebi de şu; adam tutup 5 katını çağırıyor, puanı düşük arkadaşlar da girmek istiyor anlıyorum. Fakat bu adil değil, zira yüksek puan alanların avantajı kalmıyor bu sefer. Zaten mülakat denen saçmalık yüzünden torpil zirvede, bari yüksek puanı olan adamlar arasında dönsün torpil denen zillet,diye düşünüyorum. Bu da benim fikrim.
-
hakaret içermesi sebebiyle kaldırılmıştır.
-
@Sami kusura bakma hocam ama duyduğum en mantıksız sözler ne yani 88.9 un altında olan herkes torpil mi yapacak veya yüksek puan alan insanlar torpil yapmayacak mi?
-
@sami hocam sizin dediğiniz guy gibi sınavlarda bana göre çok doğru. (çünkü düşük puanlı son anda sıralamaya girip atananlar biliyorum) Açıkçası farklı düşünmüyoruz yani. Amma bu vergi müfettişligi sonuçta. Kurum eleye eleye kusur bula bula seçim yapıyor. Yapması gerekeni yapıyor o yüzden, rekabet iyidir. Bu sizin daha fazla çalışmanızi teşvik eder. Etmese bile az kişi arasından kurum beğenmezse elendiginiz yeterli görülmediğiniz takdirde üzülürsünüz. Yani bu meslek çok prestijli. Guy daki gibi referansla işi yapabilecek kaç kişi çıkar bilmiyorum. Ayrıca ufak farkla kaçıran kişiler düşük puanlı değil
-
Yüksek puanliların torpil yapmayacağını söylemiyorum ama en azından KPSSde daha başarılı olanların mukakatsiz olsa atanacagi yerlerde, mülakatta şansını yükseltmek adına böyle bir şey yapardım. Fikrimi söyledim. Münakaşaya girmek istemiyorum dostlar.
-
@sami hocam münakaşa yapma niyetim hiç yoktur. Sizin yazı üslubunuz zaten münakaşa yapar gibi değil. O yüzden anlayacaginizi bilerek ben de bir şey yazmak istedim. :))
-
@sami hocam sen hiç 0,1 -0,3 ile falan sınav kaçırmadın sanırım ondan empati yapamıyorsun.
-
@maxmin kaçırdım da dert etmedim hocam, hatta mülakat kaçırdım 2 tane.
-
@sami sen kpss ye girmis olsaydin demekki girmemissin sen yerlesmis olsaydin demekki yerlesmemissin ee ozmn neyin fikrini yürütüyorsun torpil denen zillet diyorsun ama hak yemekten bahsediyorsun. rica ediyorm meşgul etme buralari.
-
Kurum sınavlarına özellikle taşra alımlarına kpssden "tavan puan" uygulaması getirilmeli yani mesela guy için tavan puan 90 olmalı 90 üstü guya başvuramasın, nasılsa puanı merkezi kadrolar için yapılan sınavlara yetecek haliyle taşra mesleğinde kalmayacağına göre o yüksek puanlı kişiler
-
@rootofallevil yanlış anlama ama bu çok yanlış bir düşünce. 90 üstü puan alanlar öalesef ki her zaman mülakatlardan olumlu sonuç alıp müfettiş, merkez uzman vs olmuyor. Ya da olamıyor diyelim malum sebeplerden. Bu düşünceye kapılan bazı komisyon üyeleri “sen 92 almışsın bizde durmazsın” gibi komik cümleler kurarak elemeye gittiği 72 ile insanları atayıp 92 ile elediklerini bir çok zaman duyduk. Burda hak söz konusudur. Anayasamız memurların liyakat esasına göre alınacağını güvence altına almıştır. Ancak bazen bu gibi durumlar insanın da canını sıkıyor. Forumda biraz dolaşırsan 90 üstü bir çok mülakattan elenmiş taşra merkez ayrımını artık gözetmeyen birçok başarılı arksaş görürsün. Bu dediğin onları çok kızdıracak (ki haklı olarak) birşey. İnsanlar istedikleri sınava başvurur ve başka kurumu kazanırsa daha iyi bir yere geçebilir. Buna engel veya yanlış birşey yok. Etik olmayanda bir durum yok.
-
Arkadaşlar bana vdk dan tebligat geldi.sınavı kazandığınız anlaşılmıştır.bilgi edinilmesini ve gereğini rica ederim yazıyo.Başka tebliğ edilen var mı acaba.bir şey yapmaya gerek var mı ki
-
@emiemi Hocam banada gelmişler kapıya not bırakıp gitmiş PTT siz yazınca anladım tebligat olduğunu almaya gidemedim fakat içinde bir şey yoksa kayda değer gitmeyeyim.