Vergi Müfettiş Yardımcılığı 10. Promosyon Mülakat Süreci 2017
-
vmy mülakatıyla ilgili yazılarımla artık ben de tercihini yap.net teyim.
-
......................
-
İlgi : 23/8/2017 tarih ve 1701230103 sayılı BİMER başvurusu.
03, 04 Haziran 2017 tarihlerinde yazılı bölümü yapılan Vergi Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınav süreci halen devam etmekte olup, sonuçlar tüm süreç tamamlandıktan sonra www.vdk.gov.tr internet adresinde yayımlanacaktır. Bilgi edinilmesini rica ederim.
bana bu yazı geldi arkadaşlar çok saçma geçekten de
-
@kenar-mahalle gerekçesi neymiş?
-
@basol477 bana da bir hafta önce o yazı geldi. Maalesef...
-
@alanyetersiz2 ..................
-
...................
-
@kenar-mahalle beni alsınlar da hayırlıysa yeter
-
Ben artık devletteki her türlü olaya 15 temmuz öncesi ve 15 temmuz sonrası olarak bakıyorum. O yüzden şahsen bazı vergi müfettişlerinin 'ya bak adamın kpss puanı 98 ama yeterliliği veremiyor' savunmasını dahi yeterince gerçekçi bulamıyorum. O zaman o 98'i hakkıyla mı aldı ki şüphesi var içimde, herkes aynı demiyorum tabi. İstisnalar hariç. O yüzden biz eskilerden farklı olacağız buna inanıyorum
-
@alanyetersiz2 seni önceki promosyonlardan farklı kılan nedir?
-
Xxxxxxxxxxxxxxxx
-
..........
-
Beni alsınlar yeter'den kastım, bahsettiğin zorluklara da razıyım anlamındaydı, yeter ki atanayım gibisine dedim. Yoksa ben farklıyım beni alsınlar demek istememiştim yanlış anlaşıldıysam özür dilerim.
-
whatsapp grubunu kuran arkadaş bana mesaj atabilir mi?
-
..................
-
Lisans Numaramızı yani okulda ki numaramızı vmy sınavı başvurusun da neden istemiş olabilirler
Diploma ile karşılaştırmak için mi
Bilgisi olan var mı arkadaşlar ??? teşekkürler -
Lisans Numaramızı yani okulda ki numaramızı vmy sınavı başvurusun da neden istemiş olabilirler
Diploma ile karşılaştırmak için mi
Bilgisi olan var mı arkadaşlar ??? teşekkürlerLütfen cevaplar mısınız arkadşlar
-
@arthur-smithes beğenmek evet anlamına mı geliyor
-
beni de watsapp dan ekler misiniz
-
@ert1234 hayır. o kişi de aynı dertten muzdarip, ve seninle aynı cevabı öğrenmek istiyor demek