Vergi Müfettiş Yardımcılığı 10. Promosyon Mülakat Süreci 2017
-
@Jm.Keyness bencede forumda konuşulması daha iyi.isteyen istediği grubu kurup istediğini ekleyebilir arkadaşların bu grupları kurmakla haklı sebepleride olabilir.ama forumda da bilgilendirme olması konuşulması daha sağlıklı olur.Benimde facem yok gerekirse açarız da.zaten sosyla medya forumlar haberler vs çok zamanımızı alıyor bunu dahada çeşitlendirmenin bize zaman bakımından zararı olur diye düşünüyorum.
-
@Jm.Keyness Bu gruplar, mülakat aşaması için istişare amacıyla kuruldu. Maalesef herkes bu platforma üye değil, üye olup da çekimser kalanlar da olabiliyor. Burası terk edilecek bir mecra değil, güzelliğine de kimsenin diyecek lafı yok. Daha fazla insana ulaşıp sürecin daha faydalı yönetilmesi için birtakım girişimlerde bulunuyoruz. Elbette burada da yaşadığımız şeyleri gelip anlatacağız. Henüz mülakat tarihleri bile belli değil. Belli olduktan sonra ön görüşme olsun, mülakatın seyri olsun her türlü bilgiyi şahsım adına paylaşacağım; diğer arkadaşlarım da eminim öyle yapacaklardır.
-
Burası kötü demedim daha seri bir iletişim ağı olduğu için WhatsApp daha sağlıklı. Hem buraya ve Facebook'a giriş yapıp şöyle bir bakınayım demekle hayli vaktim ölüyor. Herkese iyi çalışmalar.
-
Bu 2015 haricinde 2013 ve 2014 mülakat soruları da elinde olan var mı acaba?
-
@fiscaldrag haklısın hocam o açıdan düşünmemiştim,umarım faydalı olur kısmetse bende katılırım aranıza
-
@vmy hocam iyi günler acaba grupta kaç kişi oldu sakıncası yoksa sorabilir miyim? Whatsapp gurubunun kurulması iyi olmuş
-
32 yiz suan
-
@issizadam 35 civarıydı hocam
-
Whatsap grubuna benide eklermisiniz
-
@musgrave kardeşim numaranı yolla
-
Kardeşim beni de eklesen
-
Hocam size mi yollasam numarayi
-
Geçmiş yıllarda vmy mülakatına girmiş kişiler var mı bu grupta süreç hakkında bizi bilgilendirebilirler mi. Mülakat nasıl geçiyor gergin mi yoksa ılımlı mı komisyondaki üstadlar. Herkese alanları ile ilgili mi soru soruluyor. Gerginliği bırakıp böyle şeyler tartışsak daha iyi olacak
-
@issizadam valla sorulara şöyle bir baktım da başıma ağrı çıktı, kendimi dışarı attım, temiz hava alabileyim diye.
Bilgisayar terimleri ve garip sorular... -
@alanyetersiz2 Aynen hocam aynı duyguları paylaşıyoruz. Sorular çok değişik
-
Vmy olup ta yeterliligini yeni veren bi arkadas imla konustum bayramda,halinden çok memnun yetkili ve yeterlilik sinavlari öncesi idari izin veriliyormus.Birinde 2 ay birinde 3 hafta Yanlis hatirlamiyorsam.Sinavlara 3 ay kala sıkıstırsan rahat gecersin dedim.giris cikisislarda da turnike olsa da 9 da girip 5 te cikiyormus
-
@teftiş vmy hakkında güzel haberler duymaya alışkın değiliz şaşırttın arkadaşım.
Ben de 08.30-17.00 duymuştum çalışma saatlerini -
@alanyetersiz2 yarim saat geç gidip erken cikmak hiç sorun olmuyor dedi.Ayrıca isin oldu gun da da sisteme cikisi saatini yazip cikabiliyomussun.Guzel meslek dedi, girdigime pismanim degilim dedi.Ve en onemlisi su anda bir bakanin cocugu vmy imis.Geçen yil olmus.Kotu olsa bakan cocugu olur mu dedi
-
@teftiş hakkımızda hayırlı ise vmy olmak, nasip olur inşallah
-
@alanyetersiz2 aminn