Vergi Müfettiş Yardımcılığı 10. Promosyon Mülakat Süreci 2017
-
Arkadaslar mulakatlar nasil geciyor bilgi verecek yok mu?
-
Watsap grubi var midir ozelden yazan olursa sevinirim numarayi
-
Karşılık nedir
Karşılık hangi ilke gereği tutulur
Muhasebenin temel ilkeleri nelerdir
Dönemsellik nedir
Maliyet giderleri karşılığı hesabı nedir
Leasıng nedir
Nden leasıng yapılır kiminle yapılır
Acente nedir acente tüm işlemleri yapabilir mi yapamayacağı işlemler nelerdir
Ticari vekil ve ticari müessilin acente ile farkı nedir
Vergi takozu nedir
Neden vergi müfettişliği
Vergi müfettişi ne iş yapar
Nden bordo kravat taktın boş zamanlarında ne yaparsın
Excelden anlar mısın
En son hangi kitap okudun
Üniversitede sosyal aktivite
Yaptın mı Neden yapmadın
Hatırladıklarim bunlar
Bunların içinde soru sordular hatırlamıyorum bölüm
Maliye Facebook grubundan alıntıdır grupta olmayanlar için yazayım dedim -
@adayadayadayı üstad hepsini sana mı sordular bu soruları?
-
@adayadayadayı geçmiş olsun hocam paylaşım için teşekkürler. Baya uzun sürdü o zaman diger mülakatlara nazaran
-
Yok hocam ben daha girmedim birisi paylaştı burada da görülsün diye paylaşmak istedim
-
@adayadayadayı neden bordo kravat taktın sorusuna ne cevap verilmiş acaba
-
Whatsap grubu varsa banada mesaj atarmisiniz
-
Arkadaşlar mülakat deneyimlerini neden kimse paylaşmıyor ? Sonuçta kimse kimseye rakip değil mülakat komisyonu beğendiği herkesi alacak. Kontenjan sınırlaması yok. Lütfen duyarlı olalım. Tecrübe paylaştıkça anlamlaşır
-
@leviathan hocam face grubu bayaa aktif orda paylaşılıyor. 10. Promosyon Vergi Müfettiş Yardımcılığı Mülakat Grubu adı altında grup
-
@e-m-z teşekkür ederim
-
@e-m-z link atar misi yada tam ad
-
Vmy facebook grubuna ekleyebilirmisiniz
-
@terkiphatasi herkes için hayırlı mülakatlar olsun. Yardımcılık süreciyle ilgili bilgilerimi sizlerle paylaşmak isterim.
VDK'da önceden temel eğitim 6 ay sürüyorımuş sonra görev yapılcak yere gidilip bi süre sonra hizmet içi eğitime geliniyormuş biraz karışık olay ama 9. Promosyonla beraber süreç değişti. Temel eğitim süresi içinde 2 refakat yapılıyor. İlk refakat yaklaşık 2 ay ankaradaki grup başkanlıklarında. Daha sonra temel eğitime devam ediliyor. Temel eğitim tamamlanınca yaklaşık 2 aylık ikinci refakat yapılıyor. 9. Promosyonda ikinci refakat teftiş turnesi ve vergi incelemesi turnesi şeklinde yapıldı. Turneden döndükten sonra yaklaşık 1 aylık hizmet içi eğitim yapıldı. Sürecin tamamı yaklaşık 1 yıl sürüyor. Yani eğitimler bitene kadar 1 yıl ankarada kalınıyor. Bu sürecin sonunda grup tercihler yapılıyor ancak onda da ankarada kalınma durumu var. 9 promosyonun hepsi yetki sınavına kadar ankarada tutuldu. Yani işe başladıktan sonra en az 1 yıl ankarada geçiyor. Bu süre daha da uzayabiliyor. Ankarada kalınan süre içinde maaş dışında bir ödeme yapılmıyor.
Kafanıza takılan başka şeyler varsa bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım arkadaşlar. -
@tudunnn temel eğitimde ders saatleri nasıl? 9-17 mi? Bir de kalacak yer konusunda kurum yardımcı oluyor mu bir ara lojman söylentisi vardı da.
-
@tudunnn Yetki ve yeterlilik sinavlari oncesinde izin kullandirttiriliyor mu ?Kullandiritiliyorsa kac gun ?
-
Memurluğa yeni atanıyorsanız 1 yıl dolmadan yıllık izin hakkınız olmuyor. Önemli bir mazeret varsa en fazla 10 gün mazeret izni var ama idarenin takdirinde olan bir şey. Eğitmler tamamlandıktan sonra izin alma konusunda problem olmaz diye düşünüyorum. Normal memuriyette de geçerli olan şeyler bunlar. Eğitim süresince lojman imkanı yok.
-
Vmy mülakatının gerçekten kaliteli olduğunu düşünüyorum.verilen cevaplar komisyonu kesmiyor,her cevapta daha da derine inmeye çalışılıyor.ayrıca spesifik konular ve yönler ele alınıyor.bu kanıya sadece kendi mülakatımla ulaşmadım.kim sözlüden çıktıysa paylaştıkları benzer.
-
@muratkılıcc bunun bir garantisi yok. Ne kadar kişiyi yeterli görürlerse o kadar atama yapıyorlar. Sayıya göre atama yapılmıyor. Son sınavda da 300 civarı kişi yazılı sınavı kazanmasına rağmen 200 kişi mülakatı geçmişti.
-
gelmeyenler var mı arkadaşlar 2.hafta bitmek üzere bu konu da bilgisi olan var mı