Vergi Müfettiş Yardımcılığı 10. Promosyon Mülakat Süreci 2017
-
Aralık ayında baya bir sınav geldi hem mülakat hem ders çalışan olur.
-
Mülakat öğleden sonraysa bile yine sabah orda mı olmalıyız, guyda olduğu gibi?
-
@alanyetersiz2 Mülakatı öğleden sonra olanlar en geç saat 1'de orada olmalı, yazıyordu duyuruda.
-
VDK kapısındaki listenin resmini çeken var mı acaba? Varsa özelden yollayabilir mi? Öğleden sonra kaçıncı kişiyim merak ediyorum, resmi yollayamazsa onu da söyleyebilir.
-
arkadaşlar nüfus cüzdanının başkanlıkça onaylanmış örneğini mülakata gittiğimiz zaman kurumdan mı yaptıracağız? noter tarafından onaylanmış örneği değil herhalde?
-
Mülakat başlıyor, başarılar herkese.
İnşallah herkesin çok iyi geçer. Emekler karşılıksız kalmaz. -
@alanyetersiz2 keşke 300 kişilik kadronun hepsi dolsa ve kimse uzulmese. Ancak öyle emekler karşılıksız kalmış olmaz
-
@leviathan aynen ama pozitif düşünelim başka kadrolara atananlar da var. Gelmeyenler de olacaktır. İnşallah herkes için güzel geçer, hepimizi alırlar. Allah yardımcımız olsun.
-
hepimizin hakkında hayırlısı olur umarım. yarın girecekler araba ile gitmemiz durumunda arabayı içeri alma durumları var mı ve yanımızda eşimiz ile dostumuz ile gittiğimiz de içeri alma durumları var mıdır bilgi verirse çok sevinirim başarılar herkese
-
@basol477 Araclari alirlar kardesim bir aksilik olacagini sanmam o hususta. Ancak kurum biraz kati malumun misafirin iceri girmesi sorun olabilir belki.
-
evet kardeşim sorma öngörüşmede almadılar belki yarın alırlarsa diye yazayım dedim adamsın
-
Mülakatı bitenler nasıldı merak içindeyiz. Kaç komisyon var kaç kişiler kaç dakika sürüyor sertler mi hakikaten öldük vallahi meraktan
-
Yok mudur bir yardımsever arkadaşımız
-
@vmy merhaba, bir tane komisyon var arkadaslar. Komisyon 6 kişiydi diye hatırlıyorum. 15 dk sürdü benimki. Muhasebe kavramları, amortisman nedir, borcu sona erdiren haller, tcmb api soruldu bana. Komisyon güler yüzlü ve yardımcı oluyorlar merak etmeyin. Benden önce giren arkadaslardan da duyduğum böyle. Başkalarına fikri içtima, muhasebeden dövizli mal alımı satımı kaydı, ortaklardan alacak kaydı, laffer eğrisi falan sorulmuş. Hatırladıklarım böyle. Genel olarak rahat
-
@kariyer34 Geçmiş olsun, güzel bir sonuç alırsınız inşallah.
-
@fiscaldrag inşallah teşekkür ederim
-
@kariyer34 bölümünüz ne acaba?
-
@alanyetersiz2 bölümüm kamu yönetimi ama bölüme çok takılmıyolar gibi.
-
@kariyer34 inşallah kazanırsınız teşekkürler
-
@kariyer34 muhasebe işlemini kağıda mı yaptırdılar?