@vmy merhaba, bir tane komisyon var arkadaslar. Komisyon 6 kişiydi diye hatırlıyorum. 15 dk sürdü benimki. Muhasebe kavramları, amortisman nedir, borcu sona erdiren haller, tcmb api soruldu bana. Komisyon güler yüzlü ve yardımcı oluyorlar merak etmeyin. Benden önce giren arkadaslardan da duyduğum böyle. Başkalarına fikri içtima, muhasebeden dövizli mal alımı satımı kaydı, ortaklardan alacak kaydı, laffer eğrisi falan sorulmuş. Hatırladıklarım böyle. Genel olarak rahat
kariyer34 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Vergi Müfettiş Yardımcılığı 10. Promosyon Mülakat Süreci 2017
-
Siteyi biz mi çökerttik acaba
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
@hü-sbky 20 kişi vardı insan kaynaklarında bekleyen. Son grup bekletilmez fazla diye düşünüyorum.
-
@fiscaldrag inşallah teşekkür ederim
-
@uzman onu bilmiyorum hocam. Biz heralde 50-60. Kişiyizdir sanıyorduk. İnsan kaynakları son 30-40 kişi kaldı çağrılmayan diyince son gruplardan olduğumuzu anlamıştık. Bir grup kaldı denildi.
-
@uzman onlar geçene kadar guy tekrar bi ankara alımına çıkmadığı sürece yedekler çağrılır diye biliyorum.
kariyer34 tarafından gönderilen son iletiler
-
@gmsmustafa haklısınız. Yani ben de dört gözle yazımı bekliyorum ama ses seda yok. Umarım bu hafta gelir.
-
@gmsmustafa insan kaynaklarında bekletiliyor büyük ihtimalle. Maaş zamanının geçmesi bekleniyor olabilir.
-
@ricardo34 olay bizimle alakalı değil yazımızı bekliyoruz, ilişiği kesen değil ilişiği kesileniz. Her gün soruyorum düzenli olarak ama ilginç bir şekilde bir hareketlilik yok. Kasıtlı olarak tebliğini erteleyen vardır onu bilemem ama çoğunlukla biz de haber bekliyoruz.
-
@hü-sbky tadilat bitene kadar geçici kalınır sanırım. Her şey haftaya netleşir muhtemelen. Kimse pek bir şey bilmiyor.
-
@hü-sbky 20 kişi vardı insan kaynaklarında bekleyen. Son grup bekletilmez fazla diye düşünüyorum.
-
@uzman yeğenbeydeydim fakat son olaydan sonra hepimiz geçici olarak dikimevine gönderildik. Kızılayda yer kalmamış denildi bize. Oraları seçemedik.
-
@uzman onlar geçene kadar guy tekrar bi ankara alımına çıkmadığı sürece yedekler çağrılır diye biliyorum.
-
@uzman sağolun hocam. Evet şubat gibi deniliyor. Son grup da çağrılır yakında tahminimce. Ama vmy ve sgk sonucunu bekleyen çok arkadas varmış. Yakında onlar sonuçlanınca çok kişi oraya geçecektir.