@zenginmemur kardeşim diğer arkadaş gibi değilde normal bi şekilde yazdığın için cevap vermek istedim. Eğitimdeyiz ve bizim de duyduğumuz buradakilerden ne eksik ne fazla ve inan herkes için böyle çünkü yapılanma ne şekilde olacaksa ki bunun son halini alana dek belki de sürecin bu şekilde yürümesi olağandır çünkü bizlerinde duyduğu buradakiler gibi kişisel olarak soruyorsan grup sayısının azaltılması dışında diğer tüm duyulanlarıngerçekleşip gerçekleşmeme ihtimali eşit bence o yüzden hayırlısı olsun sonuçta devlet için çalışıyoruz çalışacağız dediğim gibi hayırlısı olur umarım. Değişim dışında eğitime dair sormak istediğin varsa cevaplamaya çalışabilirim.
hagihagihagi
@hagihagihagi
hagihagihagi tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Vergi Müfettiş Yardımcılığı 10. Promosyon Mülakat Süreci 2017
-
RE: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@kubra111 bi 19/57 ekleyebilir miyiz :)) gönül daha yüksek olsun isterdi ama hayırlısı:)
hagihagihagi tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
@shadowmoon çok teşekkür ederim Üstad sağolasın.
-
RE: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
Arkadaşlar sınav ücretini atm den yatırabiliyor muyuz?
-
@kubra111 bi 19/57 ekleyebilir miyiz :)) gönül daha yüksek olsun isterdi ama hayırlısı:)
-
@mr-aday anlaşılan konuşma farklı yerlere gidecek onun için uzatmaya gerek yok herkes için hayırlısı sadece vuk 121 i iyi okumak gerek hayırlı günler deyip daha uzatmayalım..
-
@mr-aday amacım uzatmak değil kardeşim ki kardeşim ÖSYM cevabı ortada ama son olarak şöyle deyim :)) vuk üçüncü bölüm vergi hataları ve reddiyat başlığı madde 116-125 arası yani vergi hatasını düzenleyen maddeler, madde 121 de mükellef aleyhine de resen düzeltme yapılabileceğini hatta mükellefin dava hakkının da saklı olduğunu söylüyor benden de bu kadar kardeşim selametle
-
@mr-aday dikkat ederseniz bende mükellef açısından aynı şeyi söylüyorum benim demek istediğim böyle bir işlemi sonradan mükellef aleyhine düzeltseniz bile vd sistemi faizsiz tahakkuk vermeyecektir vd sistemi özelinde söylüyorum
-
@kafes66 ben de gecikme faizli soru da sıkıntı olduğunu düşünüyorum çünkü bir şey olması gerekenden daha sonra veya eksik olarak tahakkuk ettiriliyor ise daha sonra düzeltilen bu işlem sonucu yapılan tahakkuk ile vade arasında gecikme faizi çıkmalı tamam mükellefin aleyhine oluyor ama işin doğası gereği olmalı.
-
@bydaler o tahsil ile alakalı burada gecikme faizi var veya yok bakalım ÖSYM de söz:)
-
@mr-aday evet Üstad hayırlısı bi an önce açıklanması ümidiyle.
-
@mr-aday doğru Üstad ama ek olarak vuk 116 da yazandan ve makale ışığında madde 121’den çıkarımım bu şekilde. Sağolun açıklamalarınız için.