Vergi Müfettiş Yardımcılığı 10. Promosyon Mülakat Süreci 2017
-
Hem SGK teftiş kazanan hem VMY mülakatına girenler var. Hazır vmy açıklanmamışken şu VDK'yı arayıp feragat etseler Allah aşkına, olmaz mı? Aç gözlü olmayalım, pls.
-
@alanyetersiz2 valla üşenmedim saydım 16 kişi var kardeş.keşke feragat verseler
-
Feragat verseler bile vdk’nın kontenjan sınırı olmadığı için bunların yerine başkalarını ikame edeceğini düşünmüyorum.
-
@hayallervmy feragat etsinler yeter gerisini bilemeyiz. Ama sonuçlar açıklandığında 16 kişi de vmy kazanmış olursa o zaman durum üzücü olacak. Bir alo'ya bakar iş, üşenmezler inşallah.
-
Hüseyin karakuma bu durumla ilgili tivit atalım liste netleşmediyse bu sgk müfettişliği sonucunu göz önüne alarak netleştirebilirler bu durumu belki de bi umut
-
Sanırım vdk ihraçta çok etkilenmişti. Vergi de devletin temeli olduğuna göre alım sayısını yüksek tutacaklarını umuyorum. Bu sene girdiğim mülakatlarda kendimce tespit ettiğim temel kriter sorulara cevap, öz güven, hatta torpil (yapan da yaptıran da artık kendine ulan ben kime yapıyorum ya da kime yaptırıyorum acaba örgütçü mü sorusunu sorar ) falan değil de temiz, cemaate karışmamış, hak ettiğini ve donanımlı olduğunu zaten daha önceki aşamalarda göstermiş bir vatan evladı olup olmadığıdır. Zaten doğru olan budur ve inşallah gerçekten hayatımıza yön verirlerken bu yaklaşımı uygulamışlardır.
-
hakikaten başkana bir tivit atılsa çok harika olur
en azından 16 kişi daha umuda kavuşur
gerekeni yapalım
sonuçta verginin yardımcılık dönemi sgk ya nispeten çok daha zorlayıcı mevcut arkadaşların bu riski göze alıp vmy ye gideceklerini tahmin etmiyoruz ki vmy yetkiyi geçip te şu an listede olan var
dolaysısıyla tiviti aktif kullanan arkadaşlara önemle duyurulur
Allah hakkımızda hayırlı olan ne ise onu nasip etsin -
@hakikati-hal yanlış anlamayacağınızı ümid ederek yazıyorum. Lakin bu 16 kişinin feragatıyla hiç bir adayın önü açılmayacaktır. 40 dakika olan bir mülakata giriyorsunuz. Bu kişiler sizi yeterli görürse alıyorlar. Kota doldurmak gibi bir dertleri yok. Gerçekten yapabileceklerin düşünürlerse alıyorlar. 330 kişiden isterlerse 100 kişi alırlar. O 16 kişiyi listede varsa ve çıkarsalar sizi almayacaksa almazlar. O yüzden bence hiç bunlarla uğraşmayın. Dua edin bol bol. Allah nasib ettiyse onu kimse sizden alamaz. Yazmadıysa da tüm kapılar kapanır.
-
HAYIRLISI OLSUN NASİPSE GELİR BAĞDATTAN YEMENDEN NASİP DEĞİLSE NE GELİR ELDEN
-
Hepiniz twitter kullanan insanlarsınız, kullanmayan da açsın. Zor değil.
Başkana twit atalım sonuçlara dair. Twit atan anca 2 3 kişi olduğu müddetçe cevap da gelmez. -
haklısın kardeşim yoksa ocak ayını da geçebilir
-
Arkadaşlar facede grupta bulunan arkadaşlar o gruptakilerede bir rica etsinler hep beraber uygun bir üslupla soralım twitterdan Hüseyin Karakum bu konularda düşüncelidir süreç hakkında hep bilgi verdi bizi geri çevirmeyecektir
-
Aynı kişi tarafndan defalarca atmak ters etki yapmaz değil mi arkadaşlar
-
"Hayırlı cumalar. Çalışmalar tamamlandığında hemen açıklanacağından emin olabilirsiniz. " Yazmış başkan.
-
Sorundan da zaten bu değil miydi ? Çalışmalar nezaman bitecek nezaman açıklanacak
-
@alanyetersiz2 anlaşılan ay sonu muhabbeti yattı. Nerden bulaştıysak bu sürece.
-
Keşke emin olmadan ay sonunu bulur demeseydi başkan. biz de zan altında kaldık. her gün daha açıklanmadı mı diye soran eş dosta yok demekten utanır olduk.
-
@geleceğinuzmanı benim ki 6 dakka sürdü
-
@oa80 benim girdiğim gün herkes minimum yarım saat girdi hocam. Tabi uzun yada kısa olması kesinlikle bir anlam ifade etmiyor.
-
Başkanın çalışmadan kastı ne acaba bu zamana kadar karar verilirdi güvenlik soruşturması vs yetrli zaman geçti kaldı ki mülakata giren sayısıda binlerce kişi değildi iyimser olursak alınıcak kişi sayısında mı kararsızlar acaba sayıyı arttırmayımı düşünyorlar