Vergi Müfettiş Yardımcılığı 10. Promosyon Mülakat Süreci 2017
-
@alanyetersiz2 elindeki telefonu sakince yere bırak
-
@alanyetersiz2 Evet sayın seyirciler, çoşmaktayız.
-
Bahsedilen ay sonu bu hafta içi mi oluyor şimdi?
-
Gözler perşembe ve Cuma’da.
-
Ay sonu dedi ya bu kadar uzadığına göre kesin haftaya açıklanır
-
aslında yeterlililk mulakatı 29 ocakta biteceğine dair bir haber vardı muhtemeln ikisine beraber açıklayabilirler
ama yine de belli olöaz sabırla beklemeye devam . -
@paretowilfredo üstat bizi bu belirsizlikten kurtarsa kurtarsa sen kurtarırsın. Duyumun yok mu?
-
@hakikati-hal bende bunu anlamadım hocam bizim mülakat sonuçları yeterlilik mülakatı için bekletiliyorsa yeterlilik mülakatı biter bitmezde açıklanmaz heralde.Kurum niye iki mülakatı aynı tarihlere sıkıştırdı onuda anlamadım.Bu sıralar gerçekten bir acayiplik var bütün kurumların sonuçları çok fazla uzadı.İşi daha gizemli hale getirende kurumlardan yetkili kişilerin hiç bir açıklama yapmamaları
-
@alanyetersiz2 Merhaba dostum. Maalesef soruşturmadım Başkan'ın yapmış olduğu bir açıklama söz konusu çünkü. Soruşturunca da bu yanıtı alacağız muhtemelen. O nedenle o tarihi aşması durumunda soruşturmak daha sağlıklı netice verecektir bence.
-
üstad sgk müf yrd mülakat sonuçlarının bu hafta açıklanacağı başkan tarafından twiter üzerinden ilan edilmişti ancak muallakta olan nokta şu sgk ve vmy sonuç listelerinde kurumlar birbirlerini baz alırlar mı sgk yı geçenleri vergiden geçirtmemek gibi
sonuçta yaklaşık 15 kişi var iki yerden de sonuç bekleyen
diğer arkadaşların hakkını muhafazaya dikkat edilir mi -
@hakikati-hal Dostum kimi kurum bu konuda hassasiyet gosteriyor ancak bu kurumlar bunu yapar mi emim degilim. Acikcasi kendileri sonuclari derlemekte zorlaniyorken boyle bir koordinasyonu saglayabilirler mi hic emin degilim.
-
@paretowilfredo üstad 9. Pro sayfasına da uğra bi ara ihtiyacımız var
-
@halilhy Gerekli açıklamaları yaptım dostum geçtiğimiz gün. Niçin sık sık uğramadığımı da dile getirdim. İcap ettiğinde geleceğim tekrar muhakkak.
-
üstat son soru kurumlar ''kendileri sonuclari derlemekte zorlaniyorken'' ki kastınız listelerin surekli esniyor olması mıdır acaba selametle
-
en sağlıklı bilgi twitterdan sayın başkana sorularak alınabilir. bu hafta açıklanır inşallah
-
@hakikati-hal Bu mümkün e sorusturmalar da surekli bir degisim sureci getiriyor dostum. Gelen doneler listeleri muhakkak etkiliyordur.
-
Başkanın sessizliğinden anladığım kadarıyla bu hafta da açıklanmayacak
-
Haftaya açıklayacaklardır sanırım bu hafta açıklayacaklarını beklemiyorum nedense
-
hemen negatif enerji vermeyin ortama sonuçlar genelde cuma akşamı açıklanıyor twitterdan başkana soralım ya da soranların twitlerini fav rt yapalım çok yordu beklemek
-
sgk teftiş açıklandı kaldı bizim vdk
Allah hayırlara vesile eylesin
inşallah en geç haftaya açıklanır