TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Vergi Müfettiş Yardımcılığı 10. Promosyon Mülakat Süreci 2017

KPSS A
    vmy 2017 vdk 2018 vmy mülakat
    167
    987
    309379
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • HaniYaKi
      HaniYaKi @srdrplt Son düzenleyen:

@srdrplt ben de kasiyerlik yaptım ve hayatımın en mutlu dönemleriydi. herkesle şakalaşır muhabbet ederdik, bütün günümüz neşeyle geçerdi. maaşı biraz daha adil olsa devlet memurluklarına (bir odada geçen ömre) rahatlıkla tercih edilebilir. gerçi kasiyeri görüp hayata bağlanman; beynini çalıştırmaktan, zenginleri görerek asla böyle rahat hayatının olamayacağını düşünmekten iyidir.çünkü sen kahrolursun o zaman, tahmin edebiliyorum. ancak şunu unutma; o kız eve senden daha huzurlu gidecek. kısmet olur da vmy olursan beni anlayacaksın 😉

Mine'yi sevdik; o da erkek çıktı. -Babannem

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • I
        impressiveunit Son düzenleyen: impressiveunit

Estanislao Bachrach Harvard'da post-doktora yapmış bir adam. Eline bütün imkanları ile kendi araştırma bütçesi veriliyor fakat adam o andan sonra nereye gidiyor hayatım diyor. Neyse, belki başka bir hayat lazımdı diyor ve ayrılıp oradan devam ediyor. Bir röportajda banka veznedarı olarak belki daha mutlu olanlar vardır dedi. Ben burada 5%'lik falan bilmiyorum ama mutlu olanlar biliyorum. Çalışmak tükenmişlik de getirse özel ayağı olan/şartları sizin koyacağınız bir yer (VMY) için uğraşın derim, hobinizi yapmadığınız sürece çalışmak sinir bozmakta. Kasiyerlik zor hocam, ben de çok konuştum hiç çalışmasam da, özel zor. Zorlayın ne istiyorsanız, zaten her şey zor, konfor alanınızdan çıkın.

un angelito guardare tu vida, ojala

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
        • 2
          2525 @srdrplt Son düzenleyen:

@srdrplt "başkaları" diye adlandırılan kısımda eğer gerçekten düşüncelerine değer verdiğin insanlar varsa düşüncelerini, yaşadıklarını, deneyimlerini göremezden gelmezsin. "Başkalarının" lafı ile zaten kimse hayatını netleştirmez hocam.
          Mesleğin zor olması tabiki de işsizlikten daha kolay, "kasiyer kız" kadar mutlu da olabilirsin ya da aylığını alıp maddi doyuma ulaşıp hayatından tat alamazsın bunların hepsi ihtimal dahilinde.

Bizim deneyimli arkadaşlardan aldığımız yorum "başka seçeceğiniz varsa" ile başlayan yorumlar. Yoksa vmy işsizlikten kat kat kat kat daha iyidir. Meslek olarak "yakışıklı" zaten vmy'nin. Sadece sistemin zorluğundan dem vuruluyor.

Not: "kasiyer kız" meteoru gerçkten hoşuma gitti hocam. Umarım bizlerde kaldıracağımız yükler altına gireriz.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • S
            srdrplt @ali lukunku Son düzenleyen:

@ali-lukunku ben bana kasiyer kızdan daha iyi hayat sürdüren bir şey olduğunuz söyledim mi ? Ben yaşadığı zor şartlı gördüm ve o kafamda bir şeylerin simgesi oldu ? Onun düşük maaşla zor şartlarda bizim uğraştığımız kadrolara nazaran prestijsiz bir işte çalışması hatta mutsuz görünmesine rağmen mutlu ve iyi bir hayat yaşadığını da varsayalım. Bu onları yaşarken ne guyu aşağılayanları ne de vmy ye zor diyenleri dinlerim, dedim.

• S
              srdrplt @HaniYaKi Son düzenleyen:

@HaniYaKi o halde yüksek maaşlı işleri bırakıp kendimize vakit ayıramayacağımız mutlu olduğumuz angarya işlerde yine başka zenginleri görüp onların hayatına ulaşamayacağımızı düşünelim.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
              • joeblack16
                joeblack16 Son düzenleyen:

Evet an itibariyle 9 kişi daha aramızdan ayrılmış durumda. 325 e düştük.. İlerleyen zamanlarda bu sayı 300 lere düşebilir. Güzel haberler almaya devam ederiz inşallah

L 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                • L
                  lorraine @joeblack16 Son düzenleyen:

@joeblack16 Bu son bilgiyi nereden çıkardınız, 9 kişiyle alakalı birşey göremedim

• joeblack16
                    joeblack16 Son düzenleyen:

@lorraine VMY mülakatına kalan 9 kişi, Sayıştay Denetçi Yardımcılığını kazandı kardeşim..

• T
                      teftiş Son düzenleyen:

Keşke sgk teftişu kazansam da bende gelmesem vmy ye

• M
                        murtii87 Son düzenleyen:

Sayistayi kazananlar arasında gumruk mulakatina girenler de var mıydı nasıl biliyorsunuz

• J
                          jungss Son düzenleyen:

izmir'de 7 yıl çalışan bir müfettişle görüştüm. şimdi başka bir yere tayini çıkmış. 7 yılda sadece 2 kez turneye çıktım dedi. o da zorunlu görevlendirmeymiş.

konya'da görev yapan bir yardımcı ise 2 yıldır hiç turneye çıkmadım dedi.

2 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                          • A
                            arzegrisi Yasaklı Son düzenleyen:

Mulakat tarihleriyle alakali duyumu olan var midir yada en azindan tahminen ne zaman olur?

V 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                            • V
                              vmy @arzegrisi Son düzenleyen:

@arzegrisi maalesef hocam 😐 Beklemedeyiz. @paretowilfredo hocam sizin bir bilginiz var mı

• 2
                                2525 @jungss Son düzenleyen:

@jungss
                                Turne meselesinin bir standardının olmaması da kötü hocam 😏

• 2
                                  2525 Son düzenleyen:

Bu arada bilgi edinmeden oturum puanlarını öğrenen oldu mu acaba ?

A S 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                  • A
                                    alanyetersiz2 @2525 Son düzenleyen:

@2525 Ben yazdım geri dönmediler. Ya bir de mülakat sorularına bakarken ruhumu teslim ettim arkadaşlar. O kadar bilgisayar terimini niye soruyorlar? Sorular bir değişik geldi bana.
                                    Bir de vmy'den başka kadroya geçemiyor muyuz? Yani yine kpss kurum sınavı deneyerek. Neden vmy kazanınca öldün bittin hayatın karardı moduna sokuyor bu insanlar?

• S
                                      Serkan01 @2525 Son düzenleyen:

@2525 Oturum plani nedir kardesim ben bilmiyorum ?

2 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • 2
                                        2525 @Serkan01 Son düzenleyen:

@Serkan01 🙂
                                        Hocam maliye, muhasebe, iktisat, hukuk oturum puanlarını öğrenen var mı diye sordum.

@alanyetersiz2 ben daha mülakat adına hiçbirşey yapmadım hocam. Tarihler açıklanınca bakmaya başlayacağım nasip olursa. Normalde dediğiniz gibi tabi ki geçersiniz ama yüksek lisansı bile yardımcılık döneminde yasaklayan bir kurumdan bahsediyoruz 🙂 inşallah kazanırsak "öldük, bittik" modunda olmayanlardan oluruz

• H
                                          hayallervmy Son düzenleyen: hayallervmy

...........

V fiscaldrag 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                          • V
                                            vmy @hayallervmy Son düzenleyen:

@hayallervmy kimmiş ki

• 1
                                            • 2
                                            • 11
                                            • 12
                                            • 13
                                            • 14
                                            • 15
                                            • 49