TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Askerlik Tecili

KPSS A
    2
    3
    884
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • H
      hahamas Son düzenleyen:

Merhaba arkadaşlar. uygun bir yer bulamadım bu konu hakkında buraya yazmaya karar verdim. yanlış yazdıysam şimdiden özür dilerim.
      2016 haziranında üniversiteden mezun oldum. ve şuan 2017 ağustosu. askerlik durum kağıdımda 31 aralık 2019 a kadar tecilli yazıyor. ancak üniversiteden mezun olanlar 2 ay içerisinde askerlik şubesine müracat etsin diyor. ben öyle bir müracat yapmadım. askerliğimi nasıl tecil ettirebilirim? tecil ettirmem için bir işlem yapmam gerekiyor mu? cevaplarınız çok değerli. şimdiden teşekkür ederim.

Y 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • Y
        yunni61 Yasaklı @hahamas Son düzenleyen:

@hahamas hocam normalde gidip Yaptırmanız gerekiyor diye biliyorum ben 4 ay sonra yaptırdım o 31 Aralık 2019 tarihi otomotik düzeldi e devlette 17 Haziran 2018 oldu

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • H
          hahamas Son düzenleyen:

anladım hocam. o zaman o 2 aylık süreye pek bakılmıyor. bir an önce bende gideyim tecil ettireyim. benimde o tarihe alınır sanırım. teşekkürler. fakat bu konuda daha bilgili arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim hala.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
          • 1 / 1
          • İlk ileti
            Son ileti