Sosyoloji
-
Beni sosyoloji bölümünün geleceği ile ilgili bilgilendirir misiniz. Çünkü ben kızını bu bölüme göndermeyen bir babayı bilgilendirmeliyim. Bir kişinin geleceği söz konusu. Bölüm ataması olur merkezi atama olur. Bu da sizin sadakanız olsun teşekkürler
-
Sosyoloji mezunlari lisans egitimini gorurken veya bitirdikten sonra alacağı bir eğitimle evlilik danismani olabilir. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına atanabilir. Veya bu unvanla büro acabilir. İyi bir unide çeşitli dallarda yuksek lisans yaparak kariyerini genisletebilir tum is kendinde bitiyor bu meslegin gerektirdiği ozveride bulunursa donanimli bir aile /evlilik danismani olabilir @vmy
-
@vmy kpss 2016/2 https://www.tercihiniyap.net/kpss/sosyoloji-kpss-20162-atama-taban-puanlari üzerinden ataması yapılan sosyologlar olduğunu görebilirsiniz. Bunun dışında belediyelerin sosyal çalışmacı alımlarında sosyoloji mezunlarına ciddi ağırlık verdiğini bilmelisiniz. Bir de akademik camiada sosyoloji mezununu önemser. Özellikle kamu yönetimi bilim dalında akademisyenlerden bir bölümü iyi okullarda eğitim görmüş sosyoloji mezunlarından oluşmaktadır.
-
Teşekkürler
-
Okuması da son derece zevkli bir bölümdür.
-
@Antimülakat Hocam sonuçlar tekrar açıklanmış ama ben yöksis e giremiyorum yardım eder misiniz link atabilir misiniz
-
@zeynep-küpeli sonradan açılmıştır, yoğunluktan olmuştur.