TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Okuyalım! Bol Bol Okuyalım! Vaktinde Okuyalım! Ama Ne Okuyalım? Kitap Öneri Tavsiye Başlığı

DİĞER
    kitap okuma hangi kitap öneri tavsiye okuyalım
    87
    221
    36373
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • deuceko
      deuceko @aliveli Son düzenleyen:

@aliveli ozellikle incildeki isa eserini cok beğenmiştim

..

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • H
        Hayatım Sınav Son düzenleyen: Antimülakat

Vakit bulmak demişken

alt metni

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • A
          Alchemist Son düzenleyen: Alchemist

Suanda Goethe'in unlu eseri olan Faust'u okuyorum. 76.sayfadayim ve bizim amak-i hayali animsatti nedense .Okudugum yere kadar anladigim dunya nimetleri ile gok yuzune varma (tanriya ulaşma) arasinda secim yapma arzusunda olan ve sanirim nefsine yenilip seytan (mefistofeles) ile anlaşma yapacak olan doktor Faust'u anlatiyor bu siirsel anlatimli kitap.
          Vakit ayirmaya gelince gunduz ise gidiyor aksam gelip ders çalışma ve kitap okuma yapabiliyorum azda olsa. Ders calismadigimiz yarim saatlik o arada kafamizi dagitmamiz icin guzel bir zaman dilimi bence. Bol bol okuyalim insallah 🙂

• 1
            1903bjk Son düzenleyen:

Olaylar karsisindaki bakis açimi degistirecek ve farkli pencerelerden bakmami sagliycak kitaplari cok seviyorum.

Bunlardan biri Nevzat Tarhan'dan "Mesnevi Terapi"
            Ruhunuza sifa olsun:)

"Eskiden yaşansa dokuz köyü ateşe vereceğin şeylere zamanla kibrit bile yakmıyorsun."

• V
              vanim Son düzenleyen:

Edebiyat başlığı görmenin beni çok sevindirdiğini belirtmeden başlamak istemiyorum. Yoğun bir kpss süreci yaşamadım hiçbir zaman ama farklı sebeplerle kitaplardan ayrı kaldığım ve çok özlediğim zamanlar oldu. Umarım bu maratonda kitaplara ayıracak vakti bulursunuz.
              Kitap okumayı, eleştiri yazmayı çok sevsem de kitap tavsiye etmeyi fuzuli buluyorum. Siz okumaya hazırsanız ya bir yerden kulağınıza çalınır ya da gözünüze batar o kitap zaten. Yine de başlığı takip ediyor olacağım, herkese iyi okumalar.

Art is our only salvation from the horror of existence.

• Antimülakat
                Antimülakat Son düzenleyen:

Şu bizdeki karşılığı 100 temel eser olan kitaplar içerisinde nedense en çok etkilendiğim yabancı roman: Daniel Defoe'nin Robinson Crusoe eseri olmuştur. Çekilmiş bir kaç filmini de izledim kitabın uyarlaması olan ama filmler çok kötüydü. Böyle elime bir kitap geçse de, biraz macera içeren, okurken akıp gitse diyenler için tavsiye ederim. Kitabın en ilginç tarafına gelince yaşanmış bir hikayenin kitaba aktarımı şeklinde olması.

• davetsiz
                  davetsiz Son düzenleyen:

Okumayi çok severim. Bir cok tavsiye icin de burada olacagim..ilki tabi ki de;
                  Iki şehrin hikayesi..
                  Kitap fransiz ihtilalinin paris ve londra'daki yıkıcı etkilerini konu alıyor.

Gelir Uzman Yardımcısı 2019 - Sakarya

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                  • L
                    luthor Son düzenleyen:

Çok güzel başlık olmuş.

Tanrı Daima Tebdil-i Kıyafet Gezer
                    (Lurent Gounelle)

Benim gibi hayır demeyi bilmeyen ve çekingen arkadaşlara tavsiyemdir.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                    • escobar_p
                      escobar_p Son düzenleyen: escobar_p

Alexander Serafimoviç - Demir Tufanı

Okuyun,pişman kalmayacaksınız 😉

• usain007
                        usain007 Son düzenleyen:

Gabriel García Márquez in bi kitabını okumak istiyorum hangisi olmalı sizce

I H 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • I
                          impressiveunit @usain007 Son düzenleyen: impressiveunit

@usain007 yukarıda arkadaşımız bahsetmişti -- Yüzyıllık Yalnızlık -- ki bence de çok güzeldir. Hatta kendi emeğim olmayan PDF'yi vermeyi sevmem ama İngilizcesi veya İspanyolcasını isteyene göndereyim.

un angelito guardare tu vida, ojala

• usain007
                            usain007 Son düzenleyen:

tmm teşekkür ederim bunda da pdf ye bulaşmayayım 😄 kitapçıdan alırım artık .

• H
                              hü.sbky Son düzenleyen:

Bu yalnızlıkta bana en iyi gelen şey kitap okumak.kpss sürecinde de gece yatmadan okumaya dikkat ettim, hem zihnim boşaldı hem de bi düzen içinde ilerledim.Tavsiye edebileceğim çok kitap var ama en en sevdiklerim:
                              Charles Dickens - Büyük Umutlar( etkisinden uzun süre kurtulamadım)
                              John Steinbeck - Gazap Üzümleri
                              Sabahattin Ali - Kuyucaklı Yusuf (şuan okuyorum,bitmesini hiç istemiyorum )

Bir adım ötede...

• A
                                Alchemist Son düzenleyen:

Idari hakimlik acilmayacagina gore aktif olabilecegim en guzel başlık.
                                Bir insanin imkansizi başararak kendi kabugunu nasil kirdigini anlatan Martin Eden'i tavsiye etmek boynumun borcu 🙂 mutlaka okuyun arkadaşlar

• aliveli
                                  aliveli Yasaklı Son düzenleyen: aliveli

Sabahattin ali eserleri güzel güzel olmasına da okurken insanı efkar basıyor. Gerçekleri çok sert vuruyor insanın suratına. @hü-sbky

• Z
                                    zümrüdanka Son düzenleyen:

Cemil Meriç, Necip fazıl, Nuri pakdil
                                    Derdi sevdiren adamlar...

• I
                                      impressiveunit Son düzenleyen: impressiveunit

Gün Olur Asra Bedel - Cengiz Aytmatov

un angelito guardare tu vida, ojala

• H
                                        Hayatım Sınav @usain007 Son düzenleyen: Hayatım Sınav

@usain007 Kırmızı Pazartesi' ye yeni başladım ben. Konusu ve tasvirler hoşuma gitti şimdilik. Size de tavsiye ederim.

'Kuşlarla ilgili tüm rüyalar hayırlıdır.'
                                        Kırmızı Pazartesi

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                        • Antimülakat
                                          Antimülakat Son düzenleyen:

Bu aralar ne okunuyor dostlar. Akıcı kitap tavsiyesi arıyorum.

Y escobar_p H 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                          • Y
                                            yamtar Hazine ve Maliye Bakanlığı @Antimülakat Son düzenleyen:

@antimülakat
                                            Dan Brown okumadıysan Robert Longdon serisi, okuduysan da yeni kitabı "başlangıç" 4 gün sonra çıkıyor. ana karakter aynı ama konular birbirinden bağımsız. seri olarak geçse de sıra gözetilmeksizin okunabilir.
                                            tarih ağırlıklı olarak Talha Uğurluel ve Ahmet Taşağıl hocaların kitaplarını a'dan z'ye tavsiye edebilirim. akıcı bilgili ve yazdıkları her yeri karış karış gezen insanlar. okurken gezmiş kadar oluyorsunuz.
                                            okurken gülüp eğlenmek istersen de Selçuk Aydermir'den "mahalleden arkadaşlar" ve "liseden arkadaşlar." hocam kitap okurken gülmekten gözümden yaş gelir mi? geliyormuş. efsane!
                                            akıcı kitaba bir tavsiyem de "bir borsa spekülatörünün anıları" her sayfasında altını çizecek bir söz, müthiş tecrübeler ve hikayenin inanılmaz sürükleyiciliği hakim, biraz da borsa ile ilgileniyorsan elime kaç kere alıp okuduğumu hatırlamıyorum bile. hala neden filmi çekilmedi anlamış değilim.
                                            okuduğun varsa veya okursan üstüne konuşmak da ayrı bir keyif olur. keyifli okumalar...

Antimülakat 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 11
                                            • 12
                                            • 2 / 12
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti