10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@atanamayanfani_ Hocam elbet vardir nasibimizde bir yer ama zamani gelmiyordur belki de bu yol olmayacaktir 0.7 ile de benim gitti dunden beri ne odaklanabiliryorum ne de kendimi toplayabiliyorum
-
@hak-111111 ne desen kendilerini hakli cikariyorlar dilerim Allahtan insallah ilk kez basvuranlari alir dunden beri boyle dua ediyorum kimseye beddua etmiyorum etmedim de guyda yedek kaldigimdan beri tek umudum az da olsa kazananlar başvurmazsa sira gelir umudum du ama olmadi
-
@atanamayanfani_ insallah guy yedek gelir sayin Hocam dualarim seninle tez zamanda istedigini elde edebilirsin
-
@hak-111111 bizim niye bundan haberimiz yok konusu dahi açılmadı... napacaginizi şaşırdınız artık
-
@hak-111111 onda da umidim yok 1.yedek olmama ragmen hakkimizda hayirlisi olsun artik baska diyecek kelime bulamiyorum ...en cok zoeuma giden de yeni atanmissin ya daha goreve bile baslamamissin yazıktır gunahtir birakin da baskalsri da sans bulsum hayalidir başvursun ona bisey diyemem de koskoca dguy olmuşsun merkezi uzmanlik kazanmissin diyecek cok sey var da rabbim herkese vicdaniyla muamele etsin
-
Puanımız var başvurmak hakkımız diyen arkadaşları anlamıyorum benim 90 puanım var şimdi ben ve benim gibi mülakata dahi gitmeyecek insanlar olarak başvurup sistemi tıkasak sonrada bu bizim meşru hakkımız puanımız var size ne desem etik mi sizce biraz da arkadaşlarınızı düşünün lütfen puanınız var diye her şeye hakkınız olduğunu düşünmeyin bencillik iyi bir şey değildir özellikle istemediğiniz kadroya başvurmayın sonra atanıp ya ben istemiyorum burayı demek birinin hakkına girmiş olmak demek en basitinden biri sizin yerinize başlayabilirdi yapmayın lütfen...
-
@kadr çoluk çocuk bu. Bazen yaş büyüsede kafa gelişmiyor. Almıştır kpss den 75 puan buralarda insanların canını sıkıyor
-
Arkadaşlar merhaba. Sgk mülakatına gireceğim gün askerde olacağım için süreci takip edemeyeceğim . Mülakata girmeden önce giriş belgesi filan olacak mı . Ya da saat kaçta gireceğimiz açıklanacak mı. Açıklanan listede sadece gün ve yer yazıyor. Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa mutlu olurum.
-
Arkadaşlar 10. Promosyon için mülakata girecek olan arkadaşları;
https://forum.tercihiniyap.net/topic/5513/2019-sgk-10-promosyon-denetmen-yardımcılığı-mülakatları
mülakat başlığına,
Yeni alımı bekleyen arkadaşları da;
https://forum.tercihiniyap.net/topic/5521/11-promosyon-sgk-denetmen-yardımcılığı-alımı
- Promosyon başlığına bekliyor bu başlığı artık tüm kötü anılarıyla birlikte kilitliyoruz.
Herkese iyi forumlar dileriz.