10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
o gemi gelecek...
-
0,3 ile kaçırdıktan sonra buraların tadı kalmadı:)
-
inşaalaah hali hazırdaki mülakatlar neticelenir neticelenmez bir 400 kişi 10.dönem sgk ilanı gelirde daha çok arkadaşımızın yüzü güler amin...
-
inşallah gelir bende az farkla kaçırdı aralık ocak dönemini bekliyorum
-
9,dönem mülakatlarda sona yaklaşıldı inş. bizimde yüzümüz güler yakın zamanda ...
-
İlan gelsede biraz motive olsak
-
Ahh ahhh geçen sene 9uda boyle beklemistik kpssden sonra geldi umarim bu yil ayni olmaz da bir.iki ay icinde heyecan olur
-
umarım taban puan 9 promosyona göre 1 puan düşer
-
Yeni ilan yeni yıl gelmeden verilecektir. Umutlu olun.
-
@engin0516 hocam eğer p 23 saçmalığından vazgeçilirse( ki o yönde duyumlar var rahatsızlık had safhada) bu seferkı 400 kişilik iibf alımında 80 lere iner düşüncesindeyim bakalım görelim hayırlısı
-
@siyahbeyaz kendimizi var olan duruma göre değerlendirmek daha sağlıklı olur. İnş. vazgeçilir ama çok zor bence mevcut durumda umarım 1 puan düşer .
-
@engin0516 yapma hocam ilk alımda 84e gelen puan şimdi sadece bir puan mı düşer hele mevcut sınavlar açıklansın 80 81 bandı beklenebilir bence inş. hayrlısı tabi
-
P23 puan turunden alim yapilmamasi icin elimizden geleni yapmaliyiz bence p23 yine olursa 10. Promosyonda yalan olcak benim gibi puani 82lerde olanlar icin
-
Arkadaşlar moral bozmak istemem ama p23 yine olacaktır. Çünkü komisyonda puan türüyle ilgilenen kimse yok onlara göre tek puan var gibi. Çünkü hiç p42 23 muhabbeti olmuyor. Ha bu puan türünü belirleyenler komisyondakilermidir onu bilmiyorum
-
@gonzaloluca hocam komisyonun karar vereceği bişey değil bu puan türlerini belirleyen insanlar farklı onlara müthiş baskı var kurum içinden. hatta mülakata dair daha ciddi baskı yapın çeko oturumuna girmeden mülakata kalanları buna göre değerlendirin dendiğine dair iddialar bile oldu burda ne derece doğru bilemem ama bence p 23 artık olmamaycak tamamen şahsi görüşümdür bilgi duyum vs değildir
-
mülakat sonuçları açıklanınca p23 ile girenlerin p 42 ile girenlerin oranına göre ancak bir yorum yapılabilir şuan birşey iddia etmek için erken ...
-
P23 saçmalığından ben de cok rahatsızım kuruma mail attim bu konuda. Listede olmama ragmen p23 yuzunden mulakati kaciranlara uzuluyorum. Sizler de en azindan bir mail atin kuruma arkadaşlar. Bi sonrakinde 23 un olmamasi icin en azindan.
-
@siyahbeyaz arkadaşım eski puan türünde muhasebe varken bu puan türünde olmamasına ne demeli peki ? Madem geçen seneki puan türüne sadık kalınmalı elbette 1 tane puan türü yeterli olmayacaktır. Ayrıca p23 p42 ayrımı yapılacaksa neden bizi boş yere çağırdılar o zaman ?
-
@Baumol onu çağıranlara sorarsın bizde bilmiyoruz çeko çözmeden sgk ya neden adam alındığını zaten herkesin merak etiği soru bu..
-
@siyahbeyaz o zaman siz de cevabını bilmediğiniz soruları ve sorunları bu kadar hararetli tartışıp savunmayın.