10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@enki dguyun gideceğini cidden düşünüyor musun
-
@nopainnogain Giderlerse ben şaşırmam.Sonuçta tez yazma, dil zorunluluğu falan var..
-
@enki DGUY kazanan sgk denetmenliğe mi girer
-
@hickskaldor İnşallah girmez ne diyeyim :D. Çok şey gördük duyduk beni şaşırtmaz.
-
@enki inşallah diyelim hocam ama sanmıyorum dguy 3600 sgk 2200 ek göstergesi var.Yani muvafakat bile alamayabilir böyle çılgın bir şey denerse
-
@hickskaldor Çok fazla bilgim yok hocam mesleklerin özlük hakları konusunda.2600 kişi GUY DGUY mülakatına girecek..GUY olan 1000 kişi ve GUY-DGUY'dan elenen 1300 kişi toplam 2300 kişinin tekrar SGKya başvurması muhtemel.
-
Umarım ilk önce DGUY mülakatı yapılır da 300 kişi önümüzden gider.
-
@enki Dguy un özlük haklarına bir bak istersen dguy kazanan SGK ya gitmez.
-
-
Şuanda gib başkanlıkta çalışacak dguylar için 300 kişilik yer olduğunu zannetmiyorum muhtemelen 300 kişiyi geçirmezler o mülakattan . Ayrıca yakın zamanda kurum içi yükselme mülakatları da var önümüzdeki 1 buçuk ay içinde mülakat yapmaları gerçekten Olağan üstü olur . Bu sebeple umarım ilan tez vakitte gelir aksi halde Sadece beklenmiş ve 2017 kpss puanları heba olmuş olacak . Benim düşüncem bu yönde
-
@agustcomte Ben ilan da 2017 kpss puanın dahil edilmeyeceğini düşünüyorum , sorularımıza cevap alacagiz inşallah yakın zamanda .
-
@istkç-m öyle bir sey olbilir mi hic milletin puanı iki yıl geçerli. Emin olmadan böyle seyler yazip kaos yaratmayin lutfen
-
@Müşrif @albertcamus Ogrenmis olduk hocam..Bilmedigimi zaten soylemistim.
.DGUY'un ilk olarak tamamlanmasi hepimizin temennisi.Ben herzaman once iyi mesleklerin aliminin tamamlanmasi taraftariyim.İlk 500 deki adamin GUY olup 2000deki adamin SGKDY olmasi bana adil gelmiyor.
-
Rekabet açıklandı 14 kişi daha gitti
-
@kuşçubaşıeşref bana umut doğuyor:)
-
@maesteo kaymakamlık teftiş ve müfettişlik açıklanır ise banko
-
@gizo11 Düşüncelerimi yazıyorum kaos
felan çıkarmaya niyetim yok . 9.Promosyon da 2017 puanı ile ilan geldi , ben sadece ön görürmü dile getirdim ilan gelince hiçbir soru cevapsız kalmayacaktır. -
@kuşçubaşıeşref inşallah:)
-
@istkç-m Kpss açıklanmadan gelirse ilan kurum istese bile onu yapamaz öyle bir şansı yok.
-
@maesteo eklemek zorunda