10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@enki dguyun gideceğini cidden düşünüyor musun
-
@nopainnogain Giderlerse ben şaşırmam.Sonuçta tez yazma, dil zorunluluğu falan var..
-
@enki DGUY kazanan sgk denetmenliğe mi girer
-
@hickskaldor İnşallah girmez ne diyeyim :D. Çok şey gördük duyduk beni şaşırtmaz.
-
@enki inşallah diyelim hocam ama sanmıyorum dguy 3600 sgk 2200 ek göstergesi var.Yani muvafakat bile alamayabilir böyle çılgın bir şey denerse
-
@hickskaldor Çok fazla bilgim yok hocam mesleklerin özlük hakları konusunda.2600 kişi GUY DGUY mülakatına girecek..GUY olan 1000 kişi ve GUY-DGUY'dan elenen 1300 kişi toplam 2300 kişinin tekrar SGKya başvurması muhtemel.
-
Umarım ilk önce DGUY mülakatı yapılır da 300 kişi önümüzden gider.
-
@enki Dguy un özlük haklarına bir bak istersen dguy kazanan SGK ya gitmez.
-
-
Şuanda gib başkanlıkta çalışacak dguylar için 300 kişilik yer olduğunu zannetmiyorum muhtemelen 300 kişiyi geçirmezler o mülakattan . Ayrıca yakın zamanda kurum içi yükselme mülakatları da var önümüzdeki 1 buçuk ay içinde mülakat yapmaları gerçekten Olağan üstü olur . Bu sebeple umarım ilan tez vakitte gelir aksi halde Sadece beklenmiş ve 2017 kpss puanları heba olmuş olacak . Benim düşüncem bu yönde
-
@agustcomte Ben ilan da 2017 kpss puanın dahil edilmeyeceğini düşünüyorum , sorularımıza cevap alacagiz inşallah yakın zamanda .
-
@istkç-m öyle bir sey olbilir mi hic milletin puanı iki yıl geçerli. Emin olmadan böyle seyler yazip kaos yaratmayin lutfen
-
@Müşrif @albertcamus Ogrenmis olduk hocam..Bilmedigimi zaten soylemistim..DGUY'un ilk olarak tamamlanmasi hepimizin temennisi.Ben herzaman once iyi mesleklerin aliminin tamamlanmasi taraftariyim.İlk 500 deki adamin GUY olup 2000deki adamin SGKDY olmasi bana adil gelmiyor.
-
Rekabet açıklandı 14 kişi daha gitti
-
@kuşçubaşıeşref bana umut doğuyor:)
-
@maesteo kaymakamlık teftiş ve müfettişlik açıklanır ise banko
-
@gizo11 Düşüncelerimi yazıyorum kaos
felan çıkarmaya niyetim yok . 9.Promosyon da 2017 puanı ile ilan geldi , ben sadece ön görürmü dile getirdim ilan gelince hiçbir soru cevapsız kalmayacaktır. -
@kuşçubaşıeşref inşallah:)
-
@istkç-m Kpss açıklanmadan gelirse ilan kurum istese bile onu yapamaz öyle bir şansı yok.
-
@maesteo eklemek zorunda