10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@tayyar-zorlu Foruma atılan ilk adımda bu kadar saldırganlık varsa bunda muhakkak birilerinin eli vardır. Bu forumdaki huzuru kolay tesis etmedik. Bu kadar kolay bozulmasına da müsade etmeyiz. Geldiğiniz mecralarda yapın bunları, bu dost meclisinde değil.
-
Hepimiz olgun,bilinçli insanlarız kavga nedir . Hepimiz Ekmeğimizin peşindeyiz. Allah herkese bu süreçte sabır ve bir an önce hayırlı bir iş nasib etsin arkadaşlar .
-
Ne kadar tartışılırsa tartışılsın Gene olacağı yere varıyor Herşey.Biz burda kendimizide yesek kurum bildiğini yapıcak. İstatistikçi arkadaşlarda kendilerince haklı.Allah İnşallah Gönüllerine göre versin
-
@paretowilfredo Hocam kurumda tek puan türü kullanılacağı Kulağıma geldi dediniz ya.Acaba Halâ eskisi gibi iki puan türüyle devam edilme ihtimali olabilir mi ? Yoksa Tek puan türü ile ilana çıkılacağı Yüksek ihtimal mi ?
-
@ds1966 Mümkün dostum çünkü o bilgiyi netleştirmedim halen. Böyle bir plan düşünce olduğunu duydum yalnızca. Netleştirene kadar şudur diyemiyorum.
-
@paretowilfredo Anladım Hocam.Teşekkürler.Kuruma çok tepki gittiğini Duymuştum bende işletme puanı için.İnşallah Kurum Adil olan Kararı verir.
-
@ds1966 ben geçen seneki puan türüne güvenerek p23 e yöneldim. Tek bir adil karar var o da bu alımda da p23 ve p42 ile çıkmak. Bunun dışındaki hiçbir karar adil olamaz.
-
@paretowilfredo üstad bu bilgi netleşmeden sizde bize de uyku yok anlaşılan
-
@paretowilfredo üstad p42 puanı 82.95 sıra 1173 hiç umtlanmamalı mıyım sence?
-
@cafucarlos dguy ve guy süreçleri sonuçlanır ise her türlü gelir bence hocam
-
@kuşçubaşıeşref inşallah hocam açıkçası ben artık olmaz gözü ile bakıyordum 2017 puanlarıda olunca kullanılacak ama inşallah dediğiniz gibi olur.
-
Şuan ağlayasım geldi bu haberi duyunca. Zaten hepi topu 100 kişi alıyorlardı. 8. Promosyonda 77. Yedek olmuştum hamilelikti doğumdu çocuk biraz daha büyüsün derken... Ee şimdi ne olacak istediğim kurum bize kadro mu açmayacak. İnşallah böyle bişey söz konusu değildir.
-
@meltempoyrz o yüzden etkınlıklere katılalım , biz de istemiyoruz böyle birşey olmasını , inşallah konuşulanlar doğru değildir
-
başlıkla alakasız ileti kaldırılmıştır
-
Yayin politikamiz gereği kaldirilmistir.
-
@paretowilfredo hocam tek p42 olursa puan kaca duser
-
@kuşçubaşıeşref p42 85.6 ile Yusuf Yusuf kardeşim bende
-
@maesteo sende yusuf yusufsan ben hiç bwklemeyeyim zaten hocam
-
@cafucarlos Hocam ilanlar sonuçlanırsa seninde benim de olur ama öncesi sıkıntı benim Guy olursa ben SGK da yokum mesela
-
başlıkla alakasız ileti kaldırılmıştır