10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@arven-s evet ben zaten bunu dile getirdim yukarda. Adam herkesten çok çalışmıştır ama sınavda çeşitli sebeplerle yapamamıştır. Ama hak edenler kadar emek göstermeyip adı listede olunca haksızlik yapacak olanlara dedim umarım haksızlık yapmazsınız diye.
-
Bide burda herkes aynı düşünecek diye bir şey yok arkadaşlar. Herkes farklı düşünebilir, üslubunca görüşünü dile getirdikten sonra sıkıntı yok bence. Benim sözüm başvuru olunca hak hukuk helal haram diyip adını listede gördükten sonra HAKSIZLIK yapacak olanlara. Herkes böyle değil tabiki de.
-
@rqzeet düşük puanlı herkesin torpilli yüksek puanlı herkesin torpilsiz olduğu algısını neden yarattığınızı anlayabilmiş değilim.
Sonuçta başvurmaya hak kazanan herkesin bu sınavı kazanma hakkı vardır . 90 aldı atanacak 75 aldı atanamayacak diye bir kaide mi var . Bunu kişiselleştirmeyin .
Bu süreçte herkes başvurusunda referans kullanır . Düşük
puan alan bir kesimi neden yerden yere vurduğunuzu anlamış değilim. İnsanın sınav anı heyecanı yansımış da olabilir . Sizin kadar çalışmadığını mı gösterir puanı ..
70 de alan insan atanmaya hakkı vardır birinci olan adamında .
Burada 1. Olan arkadaşın veya 90 üstü olan arkadaşın atanması normal olsaydı başlardık en yüksekten en düşüğe ne mülakat ne de başka dırdıra gerek kalırdı . -
@yabgu zaten nırmalde mülakat yapmadan puan sırasına göre almaları gerekir
Gerçekten senin için 90 alanla 70 alan arasında fark yok mu
Hocam o zaman kpss kurum sınavı falan olmasın
Kurumlar direk mülakat yapıp istediğini alsın
Olacak iş değil -
@sınavuzmanyrd bazı pozisyonda mülakat önemlidir . İnsanı insan yapan aldığı kpss puanı değildir . Bir çok yerde mükellefle konuşmaktan korkan insan var , piskolojisi bozuk insan da var . İki kelimeyi bir araya getiremeyen insanda var .
95 alan adamı mükemmeleştirip 75 -80 alan adamı niye bu kadar küçümsüyorsunuz anlayamıyorum . Benimde puanım iyi, mülakat bekliyorum . Ama düşük puan alıp veya ortalama puan alıp mülakat bekleyen arkadaş çevrem boş insanlar değiller . Çeko mezunu olup , çeko mezunu olmayıp çok iyi çeko,muhasebe bilen insan danda bahsediyorum. O yüzden de diyorum ki 75 alan adamında atanmaya hakkı vardır . Küçümsemeyin. -
@yabgu herkesin söyleyemediğini söyleyebilen adamları her zaman takdir etmişimdir . O kadar gerçekçi ki söyledikleriniz noktasına kadar katılıyorum . Her 90 puanlıyı sevecek değiliz ya !!
-
@karar DY için 1400 kişi ise verilen kadroda 1400ün De kazanmaya hakkı vardır . Belirli bir puan almak girmek için sana öncelik verir . Onuda paşalar gibi kullan kim ne diyebilir. Ben bunu aldım kesin atanmam lazım mevzusu beni bayılttı . Her yerde bu geçiyor . Genel olarak Mesleği olduğundan daha iyi duruma getirebilcek , aldığı eğitimin hakkını verecek herkes kazansın yani. Bu kadar basit .
-
@agustcomte 4.kez mi denetmenlige gireceksiniz?
-
@yabgu ben 70 puanlı herkes torpilli diye bişey demedim ki benim lafım şu burda herkes yok guy olan basvurmasın yok calışan basvurmasın diye herkesden hassas olmalarını istiyolar ya bende diyorum ki inşallah bu hassas durumu isteyebler mülakattada aynı şeyi yaparlarda sagda solda torpil aramazlar
-
@yabgu hocam küçümsemek değil haşa
Ben sgk denetmenliğine 3 kere başvurdum hiçbirisinde sıraya giremedim
O puan türleri için benden daha iyi yapanlar girdi ve hiçte gocunmadım
Ama mülakatta bir insanı tanımak çok zor. Çok fazla faktör var
Emek arzının bu kadar çok talebin ise az olduğu bu dönemde somut verilere ihtiyacımız var
Zaten mesleğe girdikten sonra yeterlilik süreci dediğimiz bir süreç var
Mesleki yeterliliği sağlayamayan elenir -
@yabgu dedim ya hocam çok haklısın , bence keşke denetmen alımı yazılı olsaydı ilerde müfettiş olması gibi bir durum da söz konusu bu sgdy için . Şimdi bakıyorum sgk müfettişlik alımına bi de buna . Şart belli isteyen şartı oluşan herkes elbette başvurur buna bizim lafımız yok . Ama bu puan yermeceleri yapanlar dikkat edin hep 90 puan sarhoşluğu yaşayanların gündeminde . Allah herkese vicdan versin adaletinden nasip etsin , bu sayfa çok bencil , şu cümleleri her adam kuramaz .
-
Yazılı sınavda ilk ona girip listede 100. Adamı sizin yerinize alıp sizi dışarda bıraktıkları gün ne demek istediğimi anlarsınız.
-
@agustcomte Bölümünüz kamu yönetimi mi
-
@agustcomte hocam hangi bolumden mezun oldunuz garip sorular gelmis size
-
@sınavuzmanyrd öhööm öhöm yaşamadığımı nerden biliyosun ? Tam olarak bunu söyledim ! Kusura bakma ağam bencilsiniz ? Neler gördük bilseniz , en azından ben herkesi anlayabildiğimi düşünüyorum , herkesin haklı yönü var bak biz kendimize yontmuyoruz , kimse kimseyi tanımıyo ama : yargılamak yok sorgulamak hakkımız
-
@karar bu konularda konuşmayım konuşmayım diyorum sonra tutamıyorum. Neyse çevreye verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim Allah herkese gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin herkese iyi forumlar
-
@sınavuzmanyrd herkesin layıkıyla hakkını alacağı günlerin tez zamanda gelmesini -sizin özelinizde de derhal gelmesini - dua edeceğim . benden yana sıkıntı yok sizinde olmasın
-
Yüksek puanlı olup da mesleği yapamayacak kişilerin olması ilk göz önüne alınacak bir sorun değil bunu komisyon düşünür dikkate alır, önce düşük puanlı olup da yine mesleği gerçekten yapamayacak ve haketmeyen referanslı kesimin alınması sorun. Yoksa benden düşük puanlı kişinin asilde yer alması beni rahatsız etmez. Böyle dallanip budaklaninca her şey gerçekten haketmeyen işine başlamış, maaşını almis oluyor ya çoktan bu beni üzüyor
-
ben bu mesleği olanlar başvurmasın kafasını anlamıyorum.adam çalışmış almış puanını 88 puanla guy olmuş.puanı sgk denetmenliğine de yetiyor.yok başvurmasında başvurmasın.
peki işsiz adam belki 79 puanla sgk denetmeni olacak.guy olan 88 puanla sgk denetmeni olabilecekken olamıycak.
adam kpss den benden yüksek aldıysa istediği yere gönül rahatlığıyla başvurur.kpssde demek ki benden daha fazla emek sarf etmiş.
değerlendirme yapmak kimseye düşmez.saygılar.iyi bayramlar -
Kıssadan hisse sözüm, dünyanın en yüksek tahtına da çıksak aynı g...t oturacaz