10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@engin0516 hocam neredeyse 1 yıldan fazla 8, promosyon bekledım onu 0,15 le kaçırdım sonra 9, dönem için p 23 zırvası çıktı ufak bi umudum vardı oda olmadı... ucundan kaçıranlar için birazda benim hayıflanmam yoksa benim puanım pek yeterli değil sadece iibf linin her alanda uğradığı haksızlık canımı sıkıyor ondan biraz aktifim..
-
@engin0516 yok hocam sadece dua ...
-
@siyahbeyaz anladım diğer yoldaşlarınız için bu kadar gayretli ve istekli olmanız takdire şayan umarım inş. Allah hepimize hayırlı bir kapı açar.
-
@engin0516 hocam biz iibf liler hep bananecilikten bugünlere geldik .. birileri yılda 100bin kadro alıyor birileri taban puanı bile yetecek kişi bulamıyor mülakata kalıyor ama biz 84 85 le vs hep dışarda kalıyoruz bir türlü birlik olmadığımızdan mesela guy açıklandı şimdi kazanan kaç kişi yeni bir guy ilanı için mücadele edecek? neyse hocam hayırlısı inş. hepimiz için
-
@siyahbeyaz haklısınız maalesef durum bu şekilde
-
Sgk'dan yine hareketlilik duyduk. Uzmanlık yanında bir de denetmenlik çok yerinde olur.
-
@antimülakat denetmenlik süper olur valla
-
@antimülakat Akıyor bu gece maaşallah
-
9.pro kaç puanla kapatmıştı
-
@pozitifdışsallık İİBF 84.28971 P13-72, 36865
-
@paretowilfredo hocam gelecek ilanda denetlemekmiş görme şansımız var mıdır gerçekten ?
-
muhtemel bir 400 kişilik alımda puanlar nereye kadar düşer acaba ? ilk tahmini yapan ben olayım p 23 saçmalığı ortadan kalkarsa 78 79 bandına ineceğini, p 23 saçmalığı devam ederse 81 82 arası olacağını tahmin etmekteyim ... hakkımızda hayırlısı inş.
-
@siyahbeyaz hocam p23 inşallah kalkar tabide bu kadar çocuk oyuncagına çevirirler mi olayı. Bi kere canımız yandı o yüzden inşallah degişir. Degişmezse dedigin gibi 82 83 arası bişeyle kapatır
-
@siyahbeyaz p23 olursa 82 bende aynı fikirdeyim
-
@pozitifdışsallık hocam hatadan dönmekte bir erdemdir. yeni puanlar sistem vs derken kurum yaptı bir hata ve sanırım anladı hatasını inş. yeni alımda bu hata tekrarlanmaz ...
-
@paretowilfredo hocam iibf de son girenin sıralaması kaçtı biliyor musunuz
-
@utku Dostum ayrıntılı bir tarama yapmak lazım. 9.Promosyon başlığında 2100 lerde sonuç açıklanma günü iletileri. Oradan tahlil edebilirsiniz.
-
@paretowilfredo teşekkür ederim hocam
-
@siyahbeyaz 10.promosyon icin tahmini ne zaman alima çıkılır bir fikriniz var mi?
-
P23 kalksada kalkmasada çeko çalışmayan çalışmadan çözen insanlar bu sınava girecek 78-79 bandına düşmesi beklenen bir çeko puan türünde çeko bilmeyenlerde 82-83 aldı zaten p23 olup olmaması tartışması açma amacıyla yazmıyorum ama çeko bilgisi tartışması çok saçma , kurumdakilerin çoğu çekocu değil zaten kuruma girince açıp mevzuatı kanunu çalışıyorlar öğreniyorlar
Son olarak inşallah ilan gelir 2.bir sgk insanlara ilaç gibi olur