2018 İdari Yargı Sınavı
-
merhaba sınav kesin olmamakla birlikte aralık diye duyuyorum herkesten. iibf mezunuyum 22 temmuz kpss gireceğim sonrasında 5 ay boyunca oturup idari hakimlik sınavına çalışmayı düşünüyorum sizce yeterli bir süre mi ?
araştırmalarım sonucunda ;
monopol idari hakimlik notları
savaş hakimlik kampı modüler set
hakimim çözümlü soru bankası setlerini almayı düşünüyorum.
kitapları bitiren veya inceleyen var mı sizce almalı mıyım veya farklı önerisi olan var mı ? -
@hakimeadayi, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Arkadaşlar bu arada külliyat idari hakimlik kampını inceleyen oldu mu set güzelmis önemli noktalari fln kutucuklarla suslendirmisler inceleyen varsa bilgi verir mi en son 2016 baskisi çıkmış ben bugün aradim savas yayinevini bana eylül ekim dediler ya sizceset nasil peki
Yüzeysel bir yayındır yetersizdir.
-
@ayyyse süre yeterlidir temeliniz iyiyse.onun dışında bol kanun okuyun derim kaynak konusunda belli kaynaklar hep konuşuldu tartışıldı gönderileri bi inceleyin isterseniz.son dönemde justice e yakin sorular gelmeye başladı sinava kadar justuce i 2 3 tur dönün derim konsensus tan da cikmis sorulari çozersiniz tamam daha ne olsun
-
@olursaolur temelim tam iyi mi bilmiyorum aslında kamu yönetimi bölümünden yeni mezun oldum ama bu sınavı kaçırmak istemiyorum. dediğiniz gibi bol bol da kanun okuyup çıkmış sorulara da bakıyım. ilk defa gireceğim için hiç bir fikrim yok acaba boşa mı hayal kuruyorum diye düşünüyorum bazen
-
@ayyyse biraz yogun tempoyla halledilebilir diye düşünüyorum simdiden kolaylıklar:)
-
@olursaolur
2014 de soru tarzı değişip nokta atışı tarzında soru sorulmaya başlayınca ,Justice yeni soru tiplerine uymuyor demişti arkadaşlar. Şu an çok öncüllü sorular ve mevzuat cümleleri ağırlıkta.Yani şu an için Justice son sınavlara uygun diyorsunuz . -
@çinkoçaydanlık hocam siz 2014 diyosunuz ben 2017 aralık adlı hakimlik sorularından bahsediyorum oturup çözerseniz hak verirsiniz bana
-
@olursaolur
Justice in soru tarzını içeriğini bilmediğimden sordum. -
Justice bayağı derin bir soru kitabı.Diğerlerinden çok farklı.Adliden yüksek alan arkadaşlarım önermedi onu.
-
@olursaolur Justice İdari Hakimlik Çalışma Kitabı 2 Cilt Kuram Kitap söylediğiniz kitap bu mu acaba ?
-
@yigido89 evet hocam soyledigim kitap bu doğru.justice agir bir kitap evet ama farkındaysanız komisyon son adlı hakimlik sınavında justice e yakin sorular sordu lütfen bi inceleyin @Aslan-Reyiz paylaşmıştı sorulari
-
@olursaolur Çok teşekkürler bir de almak istediğim setler hep 2017 basım yayın evlerini aradım sınava kadar değişikleri içeren yeni basım yapılmayacağını söylediler 2017 setleri alsam olmaz mı acaba ? 2018 de çok mu değişti konular ?
-
@olursaolur daha doğrusu konu anlatımlar 2016 soru bankaları 2017
-
@ayyyse mevzuat.gov.tr ye girin hocam tüm kanunların değişiklikleri son sayfasında yazar çok fazla degisiklik icerenleri almayın bekleyin ama medeni borclar gibi dersleri alip başlayabilirsiniz sakıncası yok:)
-
@olursaolur Çok çok teşekkürler
-
@ayyyse 5 ay yeterli bir süre ama torpil bulun.
-
@lulu çok safça gelebilir ama torpille başkasının hakkına girerek bir yerlere gelmek istemiyorum. belki henüz hiç bir iş başvurusu yapmadığım için veya hiç bir mülakata girmediğim için bilmediğimden böyle konuşuyorum ama sınavdan yeterli puanı alsam bile torpilsiz imkansız mı atanmak ?
-
Hakimlik ilani en geç ne zaman gelir acaba?? Bir duyum bir his yok mu?
-
@sınavsınavsınav yarın bakanlar belli olacak ilerleyen günlerde bir gelişme olabilir.
-
@kilici teşekkür ederim kilici .