2018 İdari Yargı Sınavı
-
@suigeneris 1 ay ilan için erken
-
İdari yargı hukuku için nohutçu hocanın kitabı nasıl? Ya da en sağlam kaynak için öneriniz neler?
-
Arkadaşlar set olarak bir kaynak önerin plss
-
@seda1818 set olarak önermem her kaynakta iyi hocalar var sayfadan geriye gidin bahsetmiştim hangi ders hangi kitap is görür diye
-
@olursaolur teşekkür ederim hemen bakıyorum
-
JUSTİCE İdari Hakimlik'in günceli ne zamana çıkar acaba?
-
Arkadaşlar 1.100 kişi alınacak haberlerinin doğruluk payı nedir?
-
1000 adli 100 idari olarak değerlendirilecek
-
Merhaba arkadaşlar anayasa ve idare için nohutçu mu themis yayınları mı sizce bilgisi olan paylaşabilir mi lütfen..
-
Arkadaşlar bir sorum vardı:
Vergi hukuku için Nurettin Bilici hoca iyi de bunun yanında Vergi Hukuku, Vergi Uzmanı - Muhittin Akçaba Hocanın kitabı da var önerir misiniz?
Ya da vergi hukukunda en önerilebilecek kaynak hangisidir?
-
@sbui61, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
JUSTİCE İdari Hakimlik'in günceli ne zamana çıkar acaba?
Günceli çıkmayacak sadece anayasa idare iyuk vergi kısmı için güncel ek çıkacak
https:// www. savaskitap. com/JUSTICE-Idari-Hakimlik-Calisma-Kitabi-2018-Guncelleme-Eki-Umit-Kaymak-Ismail-Ercan_38908.html#0 -
@mehmetemir, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Arkadaşlar bir sorum vardı:
Vergi hukuku için Nurettin Bilici hoca iyi de bunun yanında Vergi Hukuku, Vergi Uzmanı - Muhittin Akçaba Hocanın kitabı da var önerir misiniz?
Ya da vergi hukukunda en önerilebilecek kaynak hangisidir?
Konu için nurettin en iyisidir ama daha sadece bir kitap için sertkan hocanın veri huk konu kitabı ve güncel matrah soru bankasını tavsiye ederim.
-
@ehss, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Merhaba arkadaşlar anayasa ve idare için nohutçu mu themis yayınları mı sizce bilgisi olan paylaşabilir mi lütfen..
Themis daha hatasız anayasa çıktı idare de yakında çıkacak.
-
@circassian, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
İdari yargı hukuku için nohutçu hocanın kitabı nasıl? Ya da en sağlam kaynak için öneriniz neler?
Ben ondan çalışmıştım sade ama işte güncel mi sorun o şu yeni çıktı
https:/ /www.savaskitap.com/Idari-Yargilama-Hukuku-Hocasindan-Ders-Notlari-Ahmet-Nohutcu_38803.html#0 -
@aslan-reyiz eyvAllah
-
Arkadaşlar soru bankası için ne önerirsiniz ? Konsensüs 2018-Justice 2018 bunlardan hangisini çözmem gerekiyor sizce ? Başka altarnatif önerilerinizi memnuniyetle dinlerim
-
kimseyi yönlendirmek istemem ama ilanı bekleyin derim. ibf'nin durumu net değil. çalışacaksanız da başka sınavlarla ortak olan derslere çalışın derim.
-
Arkadaşlar ben yeni mezun olduğum ve idari hakimliğin dersleri ağır olduğu için aralıkta sınav olursa tabi girmeyi düşünmüyorum da seneye girmek istiyorum her sene yapılıyor mu sınav ? ben kpss ve kaymakamlığa çalışmayı düşünüyorum
-
@aslan-reyiz Eyvallah kardeşim
-
Hmk soru bankası için sinan sakin mi sertkan erdurmaz mı ikiside savaş yayınlarının ?