2018 İdari Yargı Sınavı
-
@olursaolur Zapataya baktim ayrinti geldi.Bide dediginizi inceleyim hocam.Sagolun
-
Arkadaslar zapatasiz medeni yapilamaz mi? Hem sinav klasik degil yorum vs. icin. yeni kaynak almak istemiyorum. elimdeki kaynaklarla( a kadro hukuk vs dersane kaynaklari ve de burada paylasilan ders notlari) ilaveten ceza ilk 75 madde, hmk, vuk, borclar ilk 206 madde vs kanunla destekleyerek calismayi dusunuyorum gecmis yil sorularini analiz ederek. Ama nedense idari hakimlikte de kaymakamlik gibi soru tarzi biraz farkli olacak gibime geliyor. Gecmis yi sorulari aldatici olacak gibi.Zaten yeni yila sarkabilir 35 yastakiler icin baya sıkıntılı. Bakiyorumda son iki yılıma; elde var sıfır(atanamadigim 9.pro sgk denetmen yrd haric)Bu da a grubunun kısır döngüsü olsa gerek.
-
Yapılır şart değil hocam.Kaynak tavsiyesi isteyen arkadaşlar için beğenilen kaynaklar paylaşılıyor sadece.Elinizdeki kitap ve notlardan çalışıp sorularla pekistirirseniz başarılı olursunuz.Önemli olan güncel ve doğru olması.
-
Burada en iyi kaynaklar paylaşılıyor ,benim de bır arkadasım mezun oldugu yıl sadece muratın ıkılı konu anlatımını kullanıp kazandı ve göreve basladı..Gözümü karartıp ben de sadece bu ikili ile calısacaktım ama herseyden sıl bastan olunca yenılenmemıstı muratın kıtabı.
-
Arkadaşlar külliyat PDF var mı elinizde
-
Matrah soru bankası 5.baskı ve Matrah vergi konu 2.baskıdaki ek güncellemeler
-
Tesekkur ederim arkadaslar cevaplariniz icin
-
Arkadaşlar merhaba,
Bugün(16.10.18) 21. Dönem adli hakim&savcı ve 13. Dönem idari hakim atamaları olacak. Yani eğitimini başarıyla bitirmiş son idari hakimlik grubu yarın mesleklerine atanacaklar. Haliyle içeride eğitimi bulunan başka bir grup kalmayacak. Yavaş yavaş sınav ilanı hazırlıkları başlayacaktır. Benim tahminim aralıkta duyuru şubatta sınav fakat hakim yardımcılığı şeklinde geleceğini düşünüyorum.
Sabrın sonu selamettir.
Saygılarımla... -
Arkadaşlar çok önemli!
Bakın attığım notlarda herkes ceza notlarını çok sevmiş, bende çok sevmiştim ve sadece ona çalışarak testlerde çok iyi sonuç çıkardım.
Lakin notlar 2017 basım. TCK genel hükümlerde çok değişiklik olmadı, değişikliklerle ilgili Murat yayınları pdf'si de içinde. Bu size idari yargı için yeter. Kitap almanıza gerek yok.
Lakin Özellikle KPSS hukuka giren arkadaşlar!
CMK nerdeyse her iki ayda bir değişiyor. Mesela eskiden savcı bilgisayarda arama kararı ne kadar önemli olursa olsun hatta gecikmesinde sakınca olsa bile veremezken son değişikliklerle gecikmesinde sakınca olan hallerde verebiliyor. O yüzden CMK'yada bu notlardan çalışın ama mevzuat değişikliklerini mutlaka kontrol edin güncel kanundan..
Çünkü çok güncel bir alan..Allah yardımcınız olsun...
-
Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak. Elimde
Themis ceza ismail Ercan 2017
Nurettin bilici tvs vergi 2017
Tan Tahsin borçlar ve medeni 2016 baskı kitaplar var. Bunlardan hangilerini değiştirmem şart sizce.
Bir de güzel bir çözümlü soru bankası tavsiyesi alabilirsem çok mutlu olurum.
Teşekkür ederim. -
@otebostan ceza değişikliklikleri çok az onuda attığım PDF de murat yayınları açıklamış. O kitap işinize yarar.
Borçlar ve Medenide ise yıllardır hiçbir önemli değişim olmadı, o da işinize yararki bende 2016 zapatalardan çalıştım.
Vergide ise değişimler var onu özellikle Mart 2018 sonrası basım bir kitap işinizi görür.
Soru bankası olarak ben monopolü seviyorum ama tek başına idari yargısı yok, adlı yargıdan birçok ders ortak ondan çözebilirsiniz
Savaş yayınları soru bankaları çok pahalı..
Hakimim ve tebliğ kitaplarına da güzel diyorlar fiyatlar makul..
-
@mehmetemir, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@otebostan ceza değişikliklikleri çok az onuda attığım PDF de murat yayınları açıklamış. O kitap işinize yarar.
Borçlar ve Medenide ise yıllardır hiçbir önemli değişim olmadı, o da işinize yararki bende 2016 zapatalardan çalıştım.
Vergide ise değişimler var onu özellikle Mart 2018 sonrası basım bir kitap işinizi görür.
Soru bankası olarak ben monopolü seviyorum ama tek başına idari yargısı yok, adlı yargıdan birçok ders ortak ondan çözebilirsiniz
Savaş yayınları soru bankaları çok pahalı..
Hakimim ve tebliğ kitaplarına da güzel diyorlar fiyatlar makul..
Çok teşekkür ederim kafamdaki tüm soru işaretleri gitti. Eksik olmayınız,iyi çalışmalar.
-
Monopolun sorularının düzeyi nasil arkadaslar justice düzeyinde mi daha mi basit
-
Kura töreni yapılıyor, Allah bizlere de o günleri görmeyi nasip etsin. Çok bekledik, çok çalıştık muvaffak oluruz inşallah. Allah yardımcımız olsun dostlar.
-
İnşallah bugün bir gelişme olur, gerçekten artık bir belirliliğe ihtiyacımız var.
-
@olursaolur
Justice'den bir tık daha basit diyebilirim. Yine de sınav için ideal zorlukta ve çözülmesi gerekir. -
@atlas07 tmm dostum teşekkür ederim
-
@olursaolur, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Monopolun sorularının düzeyi nasil arkadaslar justice düzeyinde mi daha mi basit
Güzel hocam açıklamaları da iyidir.
-
Sinav tarihi ile ilgili yeni duyum var mi arkadaslar. Bakan bey muhtemelen bugun birseyler aciklar.
-
@olursaolur özel hukuk kısmı zorlayıcı bana göre kaliteli sorular var