2018 İdari Yargı Sınavı
-
@aslan-reyiz gitti gidiyorda kampanya vardı ben oradan aldım iki kitap tek kitap fiyatına
-
@furken matrah hem özgün hem çıkmış soruları barındırıyor içinde
-
@kurumsaliktisat tvsden de soru geliyor ama çok az 3 4 soru tvs
-
Merhaba nurettin bilici tvs yi alicam da en son 42. Baskisini gördüm hangi tarihte basılmış veya daha guncel baskısı var mi kullanan arkadaşlar yazabilirler mi ??
-
@asya link var mı ?
-
@sınavsınavsınav şuan 42. Bası mevcut oda 2018 şubat çıkışlı
-
Düzeltiyorum. Şuan 41. Bası mevcut ve 2018 şubat çıkışlı. (42. Bası henüz yok)
-
@kurumsaliktisat internetten baktim da ben 42. Baskı Ekim 2017 diyor. Siz de internetten mi baktınız yoksa kitap elinizde mi
-
@sınavsınavsınav kitabın basımını savaş yayınları yapıyor. Ben oraya baktım
-
@kurumsaliktisat hocam 45. Baskı Haziran 2018 var.
https:/ /www.savaskitap.com/Vergi-Hukuku-Nurettin-Bilici%20html#0
-
@mehmetemir soru 1) gabinde alınanların verilmesi hak düşürücü süre mi zaman asımı süresine tabidir? Soru 2) tartısma defi nedir ? 3) hazırlarasında icapta sözleşme ne zaman kurulur ? 4) sözleşme kurulmadan önce subjektif imkansızlık varsa hangi hükümler uygulanır ?
-
@kurumsaliktisat evet dediğiniz gibi 41. Baski şubat 2018 en son teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için
-
@mehmetemir arayıp sordum yayinevini hocam 41. Baski en gunceli 45. Baski vuk olabilir ama emin degilim bakmak gerek.
-
@sınavsınavsınav size verdiğim adrese bakarsanız sitede açıkça haziran 2018 yazıyor
-
- gabindeki 1 ve 5 yıllık iki süre olan BK. 28/2' deki süreler hak düşürücüdür.
2)Tartışma Defi: Adi kefalette alacaklı, borçluya başvurmaksızın doğrudan kefile başvurduğunda, kefilin, alacaklıya karşı önce asıl borçluya gidilmesi gerektiğini ileri sürdüğü def'i
-
Hazırlar arasında sözleşme kurulduğu an da hüküm ve sonuçlarıni doğurduğu an da aynı olup bu an: muhatabın kabul beyanında bulunduğu andır.
-
sözleşme kurulmadan önce subjektif imkansızlık varsa akit geçerlidir eğer bu imkansızlığa borçlu kusuruyla neden olmuşsa BK. 112 gereği tazminat öder
-
Arkadaşlar, whatsapp grubu kurulmasına öncülük edecek gönüllü var mi? Hem sorusu olan arkadaşlara yardımcı olunur hemde bilgi paylaşımı yapılır.
-
@mehmetemir verdiğiniz adres bende açılmadı hocam o yüzden göremedim
-
Arkadaşlar monopol un kitabinda soruların arkasında cevap anahtarı yokmuş herhalde bir yerden görmüştüm bu yorumu ama şu an bulamadım. Monopulu kullanan arkadaşlar böyle birşeyle karşılaştılar mi yazabilirler mi ona göre alicam da teşekkür ederim şimdiden.
-
@sınavsınavsınav hocam idare hukukunda dediğiniz mevzu var. Merkezini arayınca e postanızı alıp anında oraya yolluyorlar. Bende de oldu. Hemen yolladılar.
-
@mehmetemir nasil hocam peki monopolun sorulari? Inceleme imkaniniz oldumu ?