2018 İdari Yargı Sınavı
-
Arkadaslar vergi hukuku ve vergi usul icin cikmis sorular kitabi onerebilir misiniz 4t disinda. Ayrica ozgun soru bankasi tavsiyesine de ihtiyacim var.
-
@marjinalmaliyt57 teşekkürler zapata örnek olarak daha mı anlaşılır sence
-
@furken, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Arkadaslar vergi hukuku ve vergi usul icin cikmis sorular kitabi onerebilir misiniz 4t disinda. Ayrica ozgun soru bankasi tavsiyesine de ihtiyacim var.
Nurettin bilici'ye bakmanizi tavsiye ederim
-
Arkadaşlar Set almayı düşünüyorum sizce hangisi daha iyi bir fikrim yok.Yardımcı olursanız sevinirim.(Hakimlik Kampı mı,Murat İdari Hakimlik Seti mi,Monopol İdari Hakimlik Seti mi?)
-
Arkadaşlar iktisat maliye için 4T yayinlari çıkmış sorular demissiniz nasil bu kdr emin oluyorsunuz çıkmis sorulardan geleceğine yani ne kdr guvenilebilir ki
-
@tiebout baska bir oneriniz var mi nurettin bilici disinda
-
@tiebout baska bir oneriniz var mi nurettin bilici disinda
Matrah öneriliyor ama kitabi hic incelemedim.
-
Matrah yeterli olur .Özgün ve çıkmış şeklindedir.
-
@hakimeadayi, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Arkadaşlar iktisat maliye için 4T yayinlari çıkmış sorular demissiniz nasil bu kdr emin oluyorsunuz çıkmis sorulardan geleceğine yani ne kdr guvenilebilir ki
Geçmiş soruları inceleyin idari hakimliğin iktisat ve maliyesi için 4t çıkmış ve zeynel çıkmış yeterlidir.
-
@onuraltan, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Arkadaşlar Set almayı düşünüyorum sizce hangisi daha iyi bir fikrim yok.Yardımcı olursanız sevinirim.(Hakimlik Kampı mı,Murat İdari Hakimlik Seti mi,Monopol İdari Hakimlik Seti mi?)
Setlerden uzak durun her dersi ayrı kitabını almaya çalışın yada sağlam not bulmaya.
-
@aslan-reyiz teşekkürler ..
-
Arkadaslar gruba yeni dahil oldum. Defalarca sorulmustur. Anca affıniza siğinarak bende sormak istiyorum. İdari hakimlik icin kitap alicam. Ancak hangisini alacagima bir aydir karar veremedim. Bir de hangi kanunlari mutlaka okumaliyiz.Hangi hukuk icin hangi kitabi önerirsiniz. Set halinde degil de ayri ayri almak daha mantikli diye duydum. Yardiminiz icin simdiden çok teşekkürler.
-
@eylülll hocam geriye doğru sayfaları biraz kurcalayın aklınızdaki tüm soruların cevaplarını bulacaksınız
-
@zephead zabatanin orneklerini se begeniyorum ben.
-
@marjinalmaliyt57 çok saol dostum zapata alacağım
-
@harun-resid teşekkürler hocam
-
17/09/2018 pazartesi günü(bugün) akşam saat 20:00 da sınavdan 3 gün önce ertelenen VMY sınavı için twitter etkinliği düzenlenecektir, katılımınızı rica ederiz.
-
SINAVDAN 3 GÜN ÖNCE ERTELENEN VERGİ MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI SINAVININ AKIBETİ HAALA BELLİ OLMADI. ..
@RT_Erdogan
@fuatoktay06
@MaliyeBakanligi
@BeratAlbayrak
@NureddinNebati
@huseyinkarakum -
sınav aralıkta mı sonraya mı kaldı arkadaşlar. duyum alabilen oldu mu
-
Arkadaşlar, forumun ilk sayfasında konularla ilgili bir sorum var; konu başlıklarında vergi hukuku 7 ve VUK 7 diye geçmekteyken TÜrk Vergi Sisteminden doğrudan bahsedilmemiş. Acaba TVS konular arasında yok mu yoksa yazılmasada çıkabilen kabilden bir durum mudur? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.