2018 İdari Yargı Sınavı
-
Arkadaşlar idari hakimlik için TCK ve CMK maddelerinin hangilerinden sorumluyuz? Yardimci olabilir misiniz rica ediyorum
-
@olursaolur siz ne dusunuyorsunuz peki hocam? Muracat aralik dedi bakan ama sinav aralik diyenler var.sizide takip ediyorum.o yuzden bilginize guveniyorum.
-
@eylülll cmk dan sorumlu degilsiniz.tck ise sadece genel hükümler yani ilk 75 madde oluyordu galiba.
-
@bambamm çok teşekkürler yardiminiz icin
-
@eylülll Ben de sinavin Aralık'ta olacağını dusunmuyorum bakan bosuna müracaat diye belirtmezdi öyle olsa.secim arefesine düşünüyorlar galiba şubat mart .. bakalim gelsin de 1 2 ay mühim değil bu kadar bekledik
-
-
@olursaolur tesekkur ederim hocambu forumu seviyorum.insanlar ne guzel birbirine yardimci olmaktan cekinmiyor.dun bir grupta bna arkadasin biri kapasitesiz dedi.o kadar agrima gittiki gece sabaha kadar uyuyamadim.zaten ysk sinavini da 1 puanla kacirdim gecen idari yargiyida oyle.moralim cok bozuktu.depresyona soktu sagolsun.insallah sizin gibi insanlari goruruz en iyi yerlerde.
-
idari hakimlik sınavı soru dağılımı nasıl olur bilgisi olan var mı arkadaşlar?
-
Sevgili @mervisss Allah iyi insanlarla karsilastirsin diyelim o zaman vakit calisma vakti Allah yola çıkanı yolda bırakmaz elbet ysk olmaz burasi olur bilemeyiz guy u kazanamayıp idari hakim olan gördüm kolay dediğimiz sinavda basiretimiz baglaniyor bazen nasip ..
-
@ww-heisenberg
ANAYASA 7
IDARE 7
IDARI YARGI 7
CEZA(Genel) 7
MEDENI 7
BORCLAR(Genel) 7
MEDENI USUL 7
VERGİ HUKUKU 7
TÜRK VERGI SISTEMI 7
IKTİSAT+MALIYE 7
Türkçe 6
Matematik 6
Tarih(Çağdaş'a kadar) 12
Vatandaşlık 6 -
@olursaolur teşekkürler
-
Geçen sene adli ilanı 3 ekim, başvuru 1-8 kasım , sınav 24 aralık .Ekim ayı içinde ilan gelmezse bakanın dediği gibi aralıkta başvuru olursa en erken şubat marta kalır sınav.
-
@aslan-reyiz aynen öyle . Geçen sene başlamıştık yolculuğa ama idari almadılar. Bu sene güzel geçeceğine inanıyorum . Kaymakamlık sınavında da paylaşımlarınız sayesinde iyi işler çıkartan oldu. Allah razı olsun ASLAN REYİZ senden.
-
@hozan kardeşim seni de bu başlık altında görmek bizleri onurlandırır. Senin gibi adamlara ihtiyacımız var .
-
Özellikle tecrübeli arkadaşlara bir sorum olacak sınav aralıkta yapılmazsa şubata marta değil de mayısa kalacağını söyleyenler var sizlerin bu konudaki fikri nedir sizce bu kadar uzar mı süreç?
-
@olursaolur vergi usul mu turk vergi sistemi mi ?
-
@marjinalmaliyt57, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@olursaolur vergi usul mu turk vergi sistemi mi ?
Vergi usul
-
Hakim yardımcılığı düzenlemesi meclisten geçerse sınavın aralık ayında olacağı,ösym den aralık ayı için sınav tarihi alındığı söylemi var doğruluğu nedir ?
-
@johnnash instagramda themis hakimlik sayfasında paylaşılmış simdi ben de gördüm doğru olabilir sayfayı ismail ercan hoca yönetiyor sanirim
-
Ösym sınav takviminde Aralık için boş günler de var doğru olabilir mi acaba gerçekten?