Hocam bende az önce bilgi aldım.personel daireyi aradım elimizde ilan ama bilgi veremiyoruz dediler.babam kamuda üst düzey yönetici ona arattırdım.sınav aralıkta ilan şuan hazırmış.1000 adli 100 idari şeklinde.bu hafta içi yayınlamayı düşünüyorlarmış ancak bakan beyin talimatını bekliyorlarmış.
mervisss tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 İdari Yargı Sınavı
-
Arkadaslar babam ust duzey yönetici.inanin bende o kadar çok istiyorum ki bu meslegi.pazartesi gunu kendisine bakanligi arattirdim.suan hali hazirda bekleyen bir sinav ilani olmadigini bakanlik personeli kendiside bilmedigini ve talimat beklediklerini soylemisler.yani herkes yazip ciziyor nerden yazip ciziyor anlamadim.hele dershaneler.hele themis.yani bakanlik bile bilmiyor ama dershaneler biliyor cok ilginc.ben hakim yardimciligi sistemi uzerinde calistiklari icin onu oturtmadan ilana cikacaklarini pek dusunmuyorum.bakanin aciklamalarindan bu dusuncem.birde bakan kendisi zaten aralikta muracaat alacagiz demisti.bu ulkenin adalet bakani yanlis soylem yapsa pardon deyip duzeltir herhalde.yani durumlar karisik benim anladigim.ha bakan sinav acilsin der talimati verir ilani hazirlayip cikmak zor olmasa gerek.birde ekimin 3u bugun.artik ilan gelir mi muamma.pgm den bakanlik duyurularini inceledim genelde bikac ay onceden duyurusu yapilmis sitede.simdi zurnanin zirt dedigi zaman sinav olmasi garip olur heralde.hayirlisi olsun ya.biz calisalim en guzeli bu.
-
Simdi burayi okuyunca benim kafama birsey takildi arkadaslar.dün adalet bakanliginin sitesine bakiyordum da bakan bey trt haberde konusmustu hatirliyorsunuzdur.adalet bakanliginin sitesinde o konusmasini yazmislar.iste bakan gül kadro bekleyenlere mujde verdi.muracaatlarin aralikta olacagini falan iste ne dediyse yazmislar.bnm aklima takilan simdi sinav araliktaysa bunlarin onu oraya yazarken duzeltmesi gerekmez mi?
-
@mervisss, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Simdi burayi okuyunca benim kafama birsey takildi arkadaslar.dün adalet bakanliginin sitesine bakiyordum da bakan bey trt haberde konusmustu hatirliyorsunuzdur.adalet bakanliginin sitesinde o konusmasini yazmislar.iste bakan gül kadro bekleyenlere mujde verdi.muracaatlarin aralikta olacagini falan iste ne dediyse yazmislar.bnm aklima takilan simdi sinav araliktaysa bunlarin onu oraya yazarken duzeltmesi gerekmez mi?
Resim atacaktim da telefonum sizlere ömür
link atayim.burada tartisma konusu oluncada o takildi kafama
http://www.basin.adalet.gov.tr/Etkinlik/adalet-bakani-gul-yargilamanin-ongorulebilir-olmasini-sagliyoruz -
@rorschach159 hocam bence illaki alacaklar.niye kaldirdilar o zaman kotayi.bizi almayip kimi alacaklar
hukuktan sonra en cok hukuk dersi goren bizleriz.
-
Yaw bu sinav ne zaman.hakkaten artik bunalim geciriyorum.2 gündür soguk soguk terliyorum bas agrimi hic söylemiyorum yani.bu ne belirsizlik arkadaş.
-
@aslan-reyiz peraonel direyi aradım.ilan hazırmış ama sınav tarihi kararsıZlık varmış.bilgi vermemiz yasak.ilan ile görürsünüz detayları dediler.
-
@çinkoçaydanlık nereye acmis goremedim ben?okumak istiyorum
umutluyum.
-
Murat kaymak geçen yılda öyle şeyler yazıyordu.ben hala bakana itimat ediyorum.
mervisss tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2021 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Ne Zaman?
Arkadaşlar bu yıl idari yargı alımı olurmu sizce? hep son düzlükte kaçırıyorum.olmaz diye korkuyorum. @pareto_wilfredo
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@kleonard e zar zor açtılar bunuda zaten.2 yıl sonra ancak açılır diye düşünüyorum
-
Dahada idari yargı sınavı olmaz sanırım.
-
Arkadaşlar sizce sadece konsensusu mu çözmeli yoksa özgün soru bankasıda çözmek gerekir mi?(idari yargı için soruyorum)
-
@ömerhayyam valla idda falan değil.bana söyleneni yazıyorum.bilmiyorum ki kafalarında ne var.hayırlısı bakalm
-
Hocam bende az önce bilgi aldım.personel daireyi aradım elimizde ilan ama bilgi veremiyoruz dediler.babam kamuda üst düzey yönetici ona arattırdım.sınav aralıkta ilan şuan hazırmış.1000 adli 100 idari şeklinde.bu hafta içi yayınlamayı düşünüyorlarmış ancak bakan beyin talimatını bekliyorlarmış.
-
@aslan-reyiz peraonel direyi aradım.ilan hazırmış ama sınav tarihi kararsıZlık varmış.bilgi vermemiz yasak.ilan ile görürsünüz detayları dediler.
-
@aslan-reyiz 21 aralık sımavı haziranda belliydi.ön duyuruya çıkıldı.iyi bakın bence.2015 sınavıda aynı şekilde önceden belliydi ertelenerek aralıkta yapıldı.pgm de yazıyor yine.2016 sınavı zaten temmuzda belli oldu duyuru ile.2017 sınavı da ağustosta duyuruldu. Yani adalet bakanlığı bunu huy edindi.önce duyuru yapıyor sonra ilan yayımlıyor artık.
-
Murat kaymak geçen yılda öyle şeyler yazıyordu.ben hala bakana itimat ediyorum.