2018 İdari Yargı Sınavı
-
83 dogumlular icin adalet bakanligina mail attim dun. Cimerden de yolladim. Ilan metninde sinavin yapildigi yil ibaresi yerine sinava basvurunun yapildigi yil yas da dikkate alinsin diye.
-
@ömerhayyam tabi mumkun 2 yil oldu neredeyse
-
@meh66 Haklısın.
-
@meh66 hocam ben de 83 dogumlu olarak insallah su sinava girebilir ve basarili olurum...
-
Arkadaşlar Ankara'da olanlar Milli Kütüphaneye gidiyormu, özellikle haftaiçi akşamları çalışabileceğim "sessiz" bir yer arayışındayım, tavsiye alırım..
-
Bugün yayınlanan cb kararnamesi ile 5018 sayılı kanunda 1 sayılı cetvele eklenenler
-Devlet arşivleri başkanlığı
-İletişim başkanlığı
-Milli saraylar idaresi başkanlığı
-Strateji ve bütçe başkanlığı -
elinde sıfır kaynak olan biri için liste/set önerisi var mı hiç? benim de parça parça olduğu için yardım edemedim arkadaşa, şöyle şunun için şu veya bu kitap vs şeklinde tam liste nasıl yaparız?
-
@ercu, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
elinde sıfır kaynak olan biri için liste/set önerisi var mı hiç? benim de parça parça olduğu için yardım edemedim arkadaşa, şöyle şunun için şu veya bu kitap vs şeklinde tam liste nasıl yaparız?
İDARİ HAKİMLİK Kaynak tavsiyesi (derece yapan hakim savcı arkadaşların önerileri)
Anayasa-idare-iyuk-ceza>>>THEMİS (Nohutçuda hatalar mevcut önerilmiyor)
Medeni -Borçlar>>>>ZAPATA & MEHMET REMZİ
HMK>>>Mehmet kodakoğlu(savaş kitap)+Sertkan erdurmaz medeni usul soru bankası bu hafta çıktı güncel (Bu dersin 7 de 5 soru direk 6100 den geliyor)
Vergi>>>Nurettin bilici vergi/tvs+MATRAH SORU BANKASI (213 sayılı yasadan direk 7 soru geliyor ve 2-3 tvs çıkıyor sınavda riske etmeyin her sene çıkmasa da )
Maliye +İktisat>>>ÇIKMIŞ SORULAR YETERLİ(4T-ZEYNEL)
Tarih>>Tarihin pusulası konu kitabı(doğru tercih yay.) ve ramazan yetgin soru bankası
Türkçe mat vatan>>Kpss kitapları
İlgili kanunlar+içtüzük (Kesinlikle okunmalı direk kanun metninden geliyor)(Özellikle iyuk ceza vuk hmk danıştay bim vs)
Soru bankası >>>Themis &justice (öğretici kitap yeni baskı yapmayacak sadece güncelleme eki çıkacak any idare vergi ) +Monopol adli hakimlik(idarisi çıkmıyor ama ortak dersler çözülebilir)+Karine idari hakimlik (orta düzey)+hakimim(kolay orta)
-
@aslan-reyiz nohutçunun yeni baskılarında da hatalar var mı
-
@enverpasa29, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@aslan-reyiz nohutçunun yeni baskılarında da hatalar var mı
İdare hukukunda bazı yerlerde hatalar mevcut
-
@aslan-reyiz ben vergiden kitap almaya karar verdim de Nurettin Bilici bayadır yeni baskı yapmadı, e mail attım geri dönmedi. Monopolün analiz diye kitabı var da 625 sayfa kararsız kaldım.
Serkan hocayı öneriyorlar o da en son Mart ayında basım yapmış, sizce ne alayım... -
@mehmetemir sertkan hoca 1 sayfalık güncelleme yapacak kendisine sordum haricinde güncel kitap
-
@mehmetemir, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@aslan-reyiz ben vergiden kitap almaya karar verdim de Nurettin Bilici bayadır yeni baskı yapmadı, e mail attım geri dönmedi. Monopolün analiz diye kitabı var da 625 sayfa kararsız kaldım.
Serkan hocayı öneriyorlar o da en son Mart ayında basım yapmış, sizce ne alayım...Aynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum önerisi olan var mı vergi konusunda?
-
Arkadaşlar elimde Ahmet Nohutçu'nun 2018 basımı(altın seri) iki tane sıfır anayasa hukuku kitabı var yanlışlıkla gelen. Izmirdeyim, isteyen olursa bana ulaşabilir.
-
@enverpasa29 Allah razı olsun peki ne zaman çıkar haberiniz var mı?
-
@highlaz hocam iade alıyorlar geri.. Yollamayı denediniz mi?
-
Elinde hmk videolari olan var mi?
-
@crdnl84 Tavsiye ederim milli kütüphaneyi müjgan cumbur salonu da artık 24 saat açık.
-
Dostlar vergi usul kanunu için Ümit Günerin sitesine girin orada vuk için slaytlar var ve güncel o slaytlar vergi müfettiş yardımcıları ıçın temel eğitimde kullanıliyor
-
http:/ /www.umitguner.com.tr yardımcı olması dileğiyle