TÜRK STANDARDLARI ENSTİTÜSÜ PERSONEL ALIM İLANI
-
@impressiveunit Olabilir hocam, umarım öyledir ve kişiye özel bir kadro değildir. Bizlik bir durum yok zaten ama başkasının hakkı yenmiyordur umarım.
-
Bana o 1 kişilik kadro gayet kişiye özel geldi. 2017 p3 le A düzeyinde arapça. Ve arap dili edebiyatı filan değil hangi bölüm olursa olsun. Herhalde ilgili kişide meziyet olarak iyi derece de arapça var, dayısı buna dedi ki 2017 kpssye gir p3ten 70 i geç gel.
Umarım öyle değildir...
-
@genclerbirlikli hocam bende yok bu meziyet, başvuruya/sayıya bakalım, Konsolosluk'ta 70 gibi dandik puanla bile dolmadı başvuru. Zaten mütercimden 80 istenmesi/düşük YDS saçma. Sözleşmeliler arasından alınabilirdi, sonuç yine aynı olurdu.
-
Arkadaşlar ben başvurmayı düşünüyorum da kurumla ilgili bilgisi olan çalışma şartları maaş yükselme vs yazabilir mi?
-
@genclerbirlikli, içinde söyledi: TÜRK STANDARDLARI ENSTİTÜSÜ PERSONEL ALIM İLANI
Bana o 1 kişilik kadro gayet kişiye özel geldi. 2017 p3 le A düzeyinde arapça. Ve arap dili edebiyatı filan değil hangi bölüm olursa olsun. Herhalde ilgili kişide meziyet olarak iyi derece de arapça var, dayısı buna dedi ki 2017 kpssye gir p3ten 70 i geç gel.
Umarım öyle değildir...
Bu kadar önyargılı olmadan önce daha önceki alımları inceleyin derim. 2017/1 alımında da arapça kadrosu vardı ve aday bulunamadı. Kadro tekrar boş kalmasın diye, daha basite indirgediler ilandaki şartları. 70 i geç gel diye bir şey yok mülakatlarda. En yüksek puandan başlanarak çağrılıyor adaylar.
-
@dndn hocam kendin demişsin aday bulunamadı diye, 70 alan adam girecek sıralamaya işte.
-
87 puanım var başvurayım mı sizce ?
-
@baumol başvurun tabiki.
-
@baumol başvur tabi hocam parayla değil ya
-
@genclerbirlikli aşırı üşendim ya
-
@baumol boşver o zaman
-
@baumol ben keşke dememek için hepsine başvuruyordum hocam ne olur ne olmaz.
-
@kartel06 hacı 16 kişi mülakata çağrılınca ister istemez umutsuz oluyorsun. Son ana kadar bekliycem
-
Başlık canlı kalsın yarın 16 kişilik iibf mülakat listesi yayınlanacak. Sizce kaçla kapatır P14 puan türü
-
Bir önceki alımda 12 kişi çağırılmış 91 civari kapatmış bu kez 16 kişi ama daha yüksek kapatacağını düşünüyorum.Hem işsizlik hem de 2017 puanıyla henüz bir yere yerleşen olmadı. p14 89.97 puanla bir umut bekliyorum.
-
90 puana kapatacağını düşünüyorum başka ile tayin olmaması bunda en önemli faktör
-
@hayde35 tayin olmama olayı büyük illerde çalışmayacaklar için konmuş belli ki hocam, iibf kadroları ankara'da. etkilemez bence pek. 92-93'den inmez gibi geliyor, inşallah yanılırım da iner baya
-
Mülakat listeleri bugün kacta açıklanır acaba
-
@erkan bende merak ediyorum bunu
-
@hayde35 87.6 ile bir mucize arıyorum da işte