TÜRK STANDARDLARI ENSTİTÜSÜ PERSONEL ALIM İLANI
-
Yine saaat 5 e kadar bekletirler
-
Neden açıklanmadı daha
-
@hayde35 Saat 6dan sonra açıklanacak dedi kurumdan bir personel
-
@jjgosso sağol dostum
-
Ses seda yok aciklanmiycak galiba.
-
Net tarih verdiler bugün açıklanır gibi ama gün de bitiyor aklımda deli sorular
-
Listeye giren var mı
-
95,19 ile kapatmış maşallah
-
Sizce de fazla yüksek kapatmadı mı
-
Kpss 2017 ile henüz bir işe yerleşen olmadığından normal.Önceki ilan Aralık-Ocak gibi gelmiş o yüzden bu kadar talep olmamıştır.Yanlış saymadıysam listedeki 12 kişi sgk denetmen yardımcılığı listesinde olan kişiler.Süreçler yavaş ilerlediği sürece 85 üstü puanlar kısmen işe yarayacak ama 85 altı puanlar pek işe yaramayacak.Zaten pek ilan yok ortada.Sürec bu şekilde devam ederse 2018 Kpss de gelmiş olur benzer ilanlar direk 100'le kapatır
-
İlan ilandır. Bence bir çok bakanlığa nazaran çalışılabilecek güzel bir kurum. Hem kariyer odaklı hem de prestij.
-
Arkadaşlar listeye giren varsa bu başlıktan irtibat halinde olalım
-
Arkadaşlar aramızda mülakat deneyimi olan var mı ?
-
@jjgosso sizci di fizli yiksik kipitmidi mi
-
@saraybosna senin yüzünden site adminine karşı bir kere mahcup oldum, seviyene inmeyeceğim. Kalbini kırdıysam özür dilerim senden de...
-
@jjgosso estağfurullah hocam.asıl ben sizin kalbinizi kırdım.niyetinizin iyi olduğunu şimdi farkettim. beklediğiniz bir kurum var mıydı hocam? bir çay içelim?
-
İçelim dostum gönül kırmak kolay onarmak zordur, iş teftiş zamanı haberleşelim. Bir de bu başlıkta bekleyen arkadaşları da afaki yere heyecanlandırmayalım özelden konuşalım
-
@paretowilfredo hocam size de diyor sanırım
-
@jjgosso hocam özelden konuşmayalım ne olur zira ben bu efendilik karşısında yenik düşerim. ve benim artık pareto diye bir tanıdığım yok
-
Arkadaşlar mülakat yapıldı mi?