SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
ben demiştim iş günü olarak söyledi başkan
-
Bu ileti silindi! -
Ya Perşembe gelirse gerçi bugün Olumsuz Dışlamanın yazdıkları işleri karıştırdı ama ben başkanın en geç 1 hafta sonra açıklamasına istinaden Perşembe yazdığımı belirtmiştim
-
.................
-
Benim için büyük gün bakalım bugünde açıklanmaz ise başkan bizi trolledi demektir, Olumsuz Dışlama'nın dediği KHK'yı beklemek zorunda kalacağız öyle bir durumda.
-
Bu ileti silindi! -
Ben de baskanin danismanindan duyum aldim ama pat diye gelip buraya yazmiyorum. Ne bos bogaz insanlar var. Yazmiyorum cünkü baskanin attigi tweet bile kendisini yalanci cikardi..niye yazayim!?
-
Bu işte vergi denetim kurulu başkanı hüseyin karakum gibisi yok yemin ediyorum vergi müfettişliği sınavında ne zaman açıklanacağını söylüyor atama tarihlerini söyledi ama tarihte aksama olacak diye yine yazdı adam twitter da kimsede boş boş beklemedi böyle bizim gibi artık hayırlısı inşallah bugün biter bu çile halkbank a çalışamıyorum bu yüzden.
-
Bu ileti silindi! -
@paretowilfredo hocam var mıdır duyum? Komisyon toplanmış diyorlar? Ekmek çıkar mı bize:)
-
Bu ileti silindi! -
@paretowilfredo hocam var mı bir duyumunuz ya soruşturabilir misiniz gün içinde artık suyu çıktı işin kazandığıma inanmıyorum bu saatten sonra ama insan bekliyor yine de sonucu. Umarım haberleriniz bizi mutlu eder bu yoğunlukta bize zaman ayırdığınız için teşekkürler
-
Dostlar bugun eger mukerrer yayim yapilirsa malum bahsettigimiz konuda. Sonrasinda sonuc gelecektir. Kurumdan cikmadan bi sorustururum mesai sonuna kadar gelmezse sonuc.
-
Bu ileti silindi! -
..............
-
@paretowilfredo hocam mesai bitmek üzereyken son bir bilgi alman mümkün müdür??
-
Kardesim konustum. Muglak, liste bekleniyor. Gelirse hazir olursa aciklanacak bugun denildi.
-
@paretowilfredo hocam saol,muğlak ise biz çok ümitlenmeyelim
-
beyler son aldığımız kara haberden sonra ne düşünüyorsunuz?
-
@İshack süreci devam eden sınavlar ilanlar için bir değişiklik olacağı düşünülmuyor. Beklemeye devam yani