SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
@Antimülakat ben fake olduğunu düşünmüyorum zaten face de ve diğer sosyal medya mecralarında bugün açıklanacağı söylenmişti @paretowilfredo da yarın açıklanacağını yazdı başkanın hesabı fake olsaydı yazmazdı oda öyle
-
@avamkamarası valla kardeşim kim bilebilir fake olmadığını sonuçta, sosyal medya böyle bir şey, inşallah açıklanır bende günlerdir açıklansın diye bekliyorum ama dediğim gibi bugünde açıklama gelmezse ben o hesabın, gerçek bir hesap olmadığını iyice düşünmeye başlayacağım.
-
@Antimülakat açıklanır açıklanır mesai bitsin hele bir az daha sabır
-
Bu ileti silindi! -
acaba yeni ilan ne zaman gelir gelse kaç kişi alırlar 800 olsa bide patron çıldırdı:))
-
Sakin dostlar. Insallah bu alimin sureci hizli yurur. Hemen tercihler yapilir. Biz egitimden donerken siz de illere dagilirsiniz. Sonrasinda da yeni alim konusulur. Sorusturulur
-
Intra sisteminde bir hareker yok henuz. Mesai sonrasina da kalabilir bizde oldugu gibi. Su an son surat hazirlik yapiliyordur. Sistem hazir oldugu anda yayimlanacak insallah.
-
Adrenalin artık tavan
-
Acıklanmış
-
Gerci link acılmıo telden
-
Hayirli ugurlu olsun dostlar bekliyoruz hayirli haberlerinizi
-
bakabilen varmı dns adresi bulanamadı diyor.
-
@paretowilfredo hocam linkte bir sıkıntı var sanırım açılmıyor sgk nın kendi ağındaki link mi bu intra filan yazıyor
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
geçen senenin linkine bakmış olabilirsin. twetterda biri paylaşmış o siteyi
-
Bu ileti silindi! -
hayır . senin girdiğin sitedn net.sgklı olanda banada aynısı yazdı. geçende de malumlar.nette aynı linki biri paylaşmıştı öyle hatırlıyorum
-
siteye girebilen var mı . giren varsa bi link atsın Allah aşkına
-
Arkadas bu ne rezilliktir ya adamlar link paylaşmayi bile beceremiyorlar..