SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
Bütün İİBF'liler bir araya gelip darbeye kalkışsa böyle zulüm görmezdi herhalde...
-
.....................
-
Benim şahsi fikrim bu durum bizi etkiler. Sayın Selim Bağlı'yı yakinen tanıyanlar da sözünü yemeyecek biri olduğunu söylüyor. Zaten açıklıyoruz deyip de açıklamama nedeni bu,açıklattırmadılar adama. Peki bizi nasıl etkiler? Tabiki sanmıyorum mülakatı iptal edeceklerini ama zaten etseler de kimse bişey diyemez. Şuan çıkıp "kimseyi atamaya uygun bulmadık" demelerine engel olacak bişey yok. Ama yine de bence bu mülâkatların açıklanma suresi biraz daha uzar. Sanmıyorum yakın zamanda açıklanacağını. Açıklansa da işbaşı yaptırmazlar, elimizde hazırda beklesin derler. Ben açıklanma umudumu kestim,olur da 1-2 aydan önce açıklanırsa da çok şaşırırım. Tabi gönül istiyor inş etkilemesin bir an önce açıklansın ve kazanmış olalım inş ve en kısa surede hatta hemen başlayalım. Ama hiç sanmıyorum.
-
@hayatım-sınav pardon ağzım alışmış beyler diye başladım işte :boy_tone4: Ben ciddi bunalıma sürükleniyorum kendi iç motivasyonumu sağlayamıyorum bi türlü.
-
Ya madem alımlar durdurulmuş neden hala bire ilan yağıyor. Niye her türlü mokluk bu s.g.k. cenahina bulaşır
-
Durum dahada kotu hal aldi. Kuyruguna kadar gelmistik bakan patlatti bombayi.
-
................
-
@paretowilfredo hocam facebook da listeler insan kaynaklarına ulaştı yazıldı bu haberi sizde aldınız mı kaç gündür nete bakmayıp adam gibi ders çalışıyordum sizden gelecek haberlere odaklanmış durumdayım şu anda her şeyi bıraktım bekliyorum..
-
elim ayağım titriyor :dagger:
-
Yok mudur saglan duyumu olan???
-
sosyal güvenlik uzman yardımcılığı ek duyurusu gelmiş kalbim gitti resmen
-
.....................
-
@paretowilfredo var mı ses hocam ortalık yıkılıyor resmen nerdesinnnnn :ear_tone1:
-
@paretowilfredo üstat nedir durum sana zahmet bi baksan
-
Yarın kutsal bekleyisiniz sona eriyormus üstad Mehmet Selim Bağlı twitterdan duyurms,bize de hayırlı olsun demek düşer
-
Yarın geliyor sonuçlar dostlar. Sn.Başkan özürleri ile birlikte müjdeyi de verdi. Sizler kadar heyecanlıyım yeni, meslektaşlarım
-
Bu ileti silindi! -
Yarın kesin mi beyler, Bağlı'nın twitter hesabı fake hesap olmasın, daha önceki de troll olmasınnn
-
Hocam yarın açıklanmaz ise hesap fake olabilir bende geçen açıklanma haberinin devamı gelmeyince öyle düşündüm:(
-
Akabinde vaat edilen yeni alım müjdesi de gelir umarım.