Ilk maaş❤
-
@ucanbalon, içinde söyledi: Ilk maaş
İlk maaşımın hepsini çekip yastığımın altına koyup sıcagında uyuyacağım
İlk maaşımı aldım iki gün önce bu iletim geldi aklıma hiç öyle hepsini çekip yastığımın altına falan koymadım tabiki:)) kira faturalar borçlar derken para bitti ayın sonu nasıl gelcek diye düşünüyorumSaka bir yana gercekten güzel bir duygu umarım hepiniz yaşarsınız bir an evvel açıkçası hiç istemediğim ve aklımda olmayan bi yeri kazandım ama çok şükür hiç korktuğum gibi olmadı alıştım ve sevdim sizede tavsiyem hiçbir mesleği küçümsemeyin.
-
Bu iletiyi görünce moralim bozuluyor
-
nedense hiçbir zaman alamayacakmışım gibi geliyor
-
düşünsenize yaklaşık 50 bin kişi a kadro memurlukları zorluyor ve gelen ilan 10 .Ben şimdi nasıl ilk maaşı alabileceğimi hayal edeyim
-
@gökyeleli hocam inşallah olur ya cok bekledik .A grubu niye böyle oldu anlamıyorum 4 yil önceki alimlar süreçlerin hızlılığı
-
*Olmayan * ilk maasla " var ya is olsun bi' maasi alayim sunu da yapıcam, sana sunu alıcam, ona da sunu ismarlicam, oo yemekler benden, ooo hallederiz ya " demekten daha olmayan maasimla ilk ay temizden -10. 000tl falan iceri girdim.
Sanirim ben maasi degil maas alabilme ihtimalimi sevdim.
-
@gökyeleli aynen
-
Hangi ilk maaş.? Ben oyle bir maas görmedim. Ayin 15inde biseyler yatti ama aninda gitti
Hesap nedir ici nasil boşaltılıyor 5 dk gibi kisa zamanda ogreniyosunuz arkadaşlar ben ilk maasin kutsaliyetini pek goremedim -
...........
-
Ülkede asgari ücret üzerinde bir rakam göremediğimiz için henüz bir şey almaya fırsat kalmadan para suyunu çekiyor -_-
-
Yalnızca memura düşük enflasyon farkı verebilmek amacıyla 2 aylık enflasyonla mücadele paketi yapıp kasım aralık ayını negatif enflasyon çıkarmak... İlk maaş hevesi bile kalmıyor insanda.
-
Bence bu başlığı kilitleyin moral bozmaktan başka bir şey değil
-
Geldiği gibi giden paradır genellikle.
-
Son maaş olma yolunda.
-
@bilginaky neden ki
-
Daha alamadık.
-
Ticaret Bakanlığına atanan arkadaşlar bu başlığa bekliyoruz. Neler aldınız, neler yaptınız? Atanmadan önce bu başlığa yazanlar atandıktan sonra parayı anında çar çur ettiklerinden başlığa yazacak anlamlı bir bulamıyor:(
-
Gercekten merak ediiyorum.Ailesiyle kalan bekar bir memur parayı ne yapiyodur?Nerelere harciyosunuz kira yok fatura derdi yok
-
@zenginmemur genelde araba almayı tercih ediyorlar
-
@zenginmemur tatil, yurtdışı vs. muhabbeti oluyor tabi harcamayı seviyorsa. Bazıları da biriktirir küpe basmak için.