Gümrük ve Ticaret Bakanlığı AB Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
@Antimülakat anladım hocam teşekkürler.
-
@giantsbane çok isterdim yardımcı olmak epeydir bekliyorsunuz.
-
@Antimülakat evet ama geçenlerde müfettiş yardımcılığı açıklanınca bize de umut oldu açıkçası çünkü o arkadaşlar bizden 2 hafta önce sınava girmişlerdi. Bayrama kadar bizimki de belli olur diye umuyorum en azından
-
@giantsbane yani bir ihtiyaç varsa bir an önce alımı sonuçlandırmak dururken niye bu kadar uzatılır süreç anlamak çok zor.
-
Arkadaşlar az önce kurumu arayıp süreç hakkında bilgi istedim. Güvenlik soruşturmalarını beklediklerini söylediler. 9 ay geçti bu arada sınavın yapılmasının üzerinden.
-
Bu sınav iptal mi oldu acaba bir bilgisi olan var mı? Anormal uzadı süreç
-
7 Aralık 2016'da yapılan sınav sonuçları açıklandı. Ayrıca mülakata klan herkes arandı ira milletin siteyi takibi kesmesi çok olasıydı... https://gtb.gov.tr/duyurular/avrupa-birligi-uzman-yardimciligi-sozlu-sinavina-katilmaya-hak-kazanan-adaylar-listesi
-
@odtüsbky bir konuda gorusunuzu merak ediyorum. Sgk uzman yardimciligi da oldu benim ancak henuz baslamadim. Burada da mulakata kalmisim. Iki pozisyon arasinda karsilastirma yaparsak Ankara'ya mulakata gitmeye deger mi sizce? Bir de diyelim ki burasi da oldu ve gecmek istedim. Sgk'dan muvafakat almakta zorluk yasar miyim? Simdiden tesekkur ederim.
-
11 ayın sonunda buradan bir haber gelmesi buruk da olsa bir sevinç yarattı mülakata girecek diğer arkadaşlara da başarılar diliyorum. Geçen sene burası ilk göz ağrımdı diyebilirim inşallah hayırlısı olur
-
Guinness rekorlar kitabına girer bu olay ha
-
Mülakatlar hızlı sonuçlanır diye umuyorum. Hayırlı olsun kazananlara.
-
11 ay önceki yazılı sınava 100 kişinin hak kazanıp 62 kişinin sınava girdiği bu alımda 20 kişi mülakata kalmıştı. Mülakata 7 kişi girdi ve 5'i asil 2'si yedek oldu. Başka kurumları bu süreç içerisinde kazananlar olduğundan katılım tahminimden de düşük oldu. Ben de mülakata hak kazanıp gitmeyenlerdenim. Mülakata hak kazanan işsiz arkadaşlar rakip azlığından ötürü oldukça avantajlı oldu. Başka kurumları kazanıp gitmeyen herkese teşekkürler...
-
Benim sonuç olumlu oldu. Emeklerimizin karşılığını geç de olsa aldık çok şükür.
-
Liste açılmıyor da listeyi kopyalacak olan var mıdır dostlar?
-
-
Hayırlı olsun kazanan arkadaşlara. Sınav iptal mi edildi acaba derken ilandan sonra 1 haftada mülakat yapılmış 2 günde sonuçlar açıklanmış. Piyango vurmuş resmen.