Gümrük ve Ticaret Bakanlığı AB Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
Bu ileti silindi! -
Arkadaşlar GTB başvurularıyla ilgili sıkıntılar yıllardır sürüp gidiyor. Bu konuda sizlere öneri olarak şunu söyleyeyim : Internet Explorer üzerinden yapın. En büyük problem Crome ve Mozilla üzerinden denemekten kaynaklanıyor.
-
Üç tarayıcıdan da denedim, ""Yabancı dil şartında geçerli olmasını istediğiniz yabancı dil sınav türünü seçiniz" hatasını vermeye devam ediyor. Başvurular dün başladı. Sorunun hala çözülmemiş olması ilginç.
-
Merhaba,
Yaklaşık bir saat önce de denedim hala aynı hatayı alıyorum . P88 90.70 ancak yüksek kapatacağından sıra geleceğini düşünmüyorum
-
Aradim yarin deneyin duzelir dediler.vaktinizi harcamayin biraz bekliycez
-
Bende de aynı sorun var yabancı dil sınav belgesini yükleyin diyor.
-
@Dilanelif siralamaniz kac
-
@leyla Genel 94 görünüyor branş sıralaması da 52 olmalı
-
@Dilanelif sinava 20kati aday giriyor kesin yani
-
@leyla ben 10 katı olarak biliyordum teşekkürler
-
@Dilanelif geriye hazirlanmak kaliyor
-
@leyla önemli olan motivasyon sanki
-
@Dilanelif evet en onemlisi.yorucu olsa da ne kadar istediginize bagli.baska seceneginiz olup olmadigina da : )
-
Ben direk YDS belgesini yükledim, kaydoldum.
-
Bende de hata veriyor:/ soran var mı kuruma?
-
Arkadaşlar bende de Yabancı Dil sorunu vermekteydi, şuanda internet explorer üzerinden yaptığım başvuru kaydı alındı düzeltilmiş sorun. Başvurusu sırası 97, başvuran bütün arkadaşlara şimdiden başarılar
-
88.10 puan
Başvuru sırası 110
11.11.2016-13:43 -
- sıradan başvurumu yaptım. Hepimiz için hayırlısı olsun.
-
GTB ailesine gelen bütün dostlarımızı bekliyoruz. AB uzman yardımcılıkları içinde mesleğin icra edilebileceği en ideal 2-3 bakanlıktan bir tanesidir diye düşünüyorum.
-
Herkesin hakkında hayırlısı olsun umarım her şey gönlünüzce olur