Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı 763 Memur Alımı 21 Ekim - 31 Ekim
-
ARKADAŞLAR ACİL, başvuruyu yaparken öz geçmiş kısmına ne yazalım? boş bıraksak sıkıntı olur mu? ya da sadece eğitimle ilgili bilgilerimizi mi yazsak ?
-
@ahmetktü Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı 763 Memur Alımı 21 Ekim - 31 Ekim içinde söyledi:
ARKADAŞLAR ACİL, başvuruyu yaparken öz geçmiş kısmına ne yazalım? boş bıraksak sıkıntı olur mu? ya da sadece eğitimle ilgili bilgilerimizi mi yazsak ?
O kadar mühim değil. Eğitim, askerlik, kısa özgeçmiş tamamdır...
-
82.44 ile tasra yazdim gelmez sanirim
-
78 puan için şansım var mı sizce.?Gümrük muhafaza için.
-
80.55 ile taşra yazdım 200lük olan gelir mi sizce
-
@obiriiibfli Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı 763 Memur Alımı 21 Ekim - 31 Ekim içinde söyledi:
80.55 ile taşra yazdım 200lük olan gelir mi sizce
Zor kardeşim inşallah gelir
-
tercihler bitti, son gün tercih işlemi yapan var mıydı, kaçıncı sıraya geldi, kaç kişi başvurmuş?
-
82.44 tasra gelirmi ?
-
@keynezyenciii tercihler bittiğine göre konuşabiliriz, biraz zor görünüyor. 84 civarında kalır gibime geliyor hocam.
-
Bana da yüksek kapatır gibi geliyor ilk alım olduğu için ama süpriz yapan yerlerde olabilir tabiki.@Antimülakat hocam bende 85.1 ile il ticaret yazdım tahminin nedir?
-
@Antimülakat 84 mu? Ya ben napicam o zaman 83.8 le
-
muayene ve muhafaza 85 küsürleri görmesi bana göre hayal.
-
@elfwarrior il ticaret memurluğun en düşük kapatacak yer olacağını düşünüyorum. 83,5 civarı bir puanla kalabilir. Muayene 86-87 civarı. Taşra memur 84-85 civarı, Raportörlük 85 üstü, döner sermaye memuru 84-85, muhafaza 81 civarı olacak gibi düşünüyorum.
-
@marsallinksi tahmin kardeşim. Bakarsın 83'le kapatmış! Tercihler yapıldı diye öyle bir tahmin edeyim dedim, sende bir tahminde bulunabilirsin
-
Alim oncekinden daha fazla diye ben de 83 le kapatır diye düşündüm
-
@Antimülakat muhafaza 81 biraz az değil mi. 2016 kpss ile ilk alım ve hükümetin memur adaylarına yaptığı korku siyaseti puanları 81'e düşmesini engeller gibi
-
Alim hem daha fazla hemde siralamam gecen senenin 83 puanina denk geliyor okadar yuksek kapatmasi kotu degilmi ya
-
@keynezyenciii geçen sene değilde 2014 e bakarsanız daha sağlıklı bilgiye ulaşırsınız.
-
@Antimülakat hocam bende tahmininize yakın tahminlerde olabileceğini düşünüyorum.
Muayene +86
Taşra Memur +83,5
İl Ticaret Memur +83
Döner Sermaye Memur +84,5
Raportör +85,5
Muhafaza +81,5
Merkez Memur +84 -
Tasra memur niye 82 degil ya tahminleriniz canimi skti