21-28 Mayıs 2017 Kamu Personeli Seçme Sınavı(KPSS) İstişare Bölümü
-
@şakagibi aynı sorun bende de var
-
Dostlar o sorun icin sinav merkezi sectiginiz sayfanin alt kismindaki kimlik belgesi turu gibi bir secenek var onda kimliginiz hangisiyse sinava hangisiyle gidecekseniz onu secmeniz gerekiyor. Hatayi o yuzden veriyor.
-
@paretowilfredo teşekkürler halloldu
-
Murat'ın 150 sayfalık kamu yönetimi ders notu var bilgisi olan var mı yeterli olur mu? 2014 işletme notlarında değişiklik olmus müdür? Ve ceko için a kadro almayı düşünüyorum. Olası sınavlar için yeterli olacak mıdir
-
-
@paretowilfredo işte bukadar birlikten kuvvet doğar boşuna değil haykırışımız hayırlı uğurlu olsun
-
peki sınav süreleriyle ilgili bir güncelleme var mı.bilginiz var mı @paretowilfredo
-
@kubraguy Dostum en kötü ihtimalle her oturum 150'şer dakika olur. Yarın kılavuz yayımlanacak zaten bakalım
-
@paretowilfredo ben de o şekilde bekliyorum. Aslında işimize yaradı bu durum 50 dk muhasebe yetişecek miydi? Sıkıntı olurdu şimdi rahat rahat yetişir. Tek sıkıntı iktisat maliye hukuk tek bir oturumda ve öğleden sonra keşke onları da bir şekilde dağıtsalardı
-
@merkantilist 21-28 Mayıs 2017 Kamu Personeli Seçme Sınavı(KPSS) İstişare Bölümü içinde söyledi:
Murat'ın 150 sayfalık kamu yönetimi ders notu var bilgisi olan var mı yeterli olur mu? 2014 işletme notlarında değişiklik olmus müdür? Ve ceko için a kadro almayı düşünüyorum. Olası sınavlar için yeterli olacak mıdir
A kadro çok yeterli değil kardeşim ben aldım çok memnun kalmadım, çalışma sorunları isimli kitap çok iyi bu alanda, çözümlü sorular alanında yetkin olan müfettişlerce çok güzel bir şekilde anlatılmış, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Çözümlü Soruları, Yasin Kulaksız, Adem Kaya, Gazi Kitapevi ama bunun üzerinde şiyah bir şerit olan SGK Denetmen Yardımcılığı Çıkmış ve Çıkması Muhtemel Mülakat Soruları Ekli olan Ocak 2017 basımı
-
Arkadaslar hepinize kolay gelsin iyi çalışmalar. Hangi dersten kaç soru çıkıyor bilginiz var mi? Örneğin iktisat 40 sorudan 12 mikro gibi...
-
GY GK için başvuruda bulunurken alanla ilgili herhangi bir seçenek yok değil mi tamamen bağımsız ikisi birbirinden
-
Arkadaşlar kamu yönetimi ve çeko için hem konu anlatımı şeklinde not, hem de çıkmış soruları hangi kaynaklardan edinebiliriz? Özellikle iyi bir not lazım, bunlar da alan kadar önemli hale geldi, dert edindim birkaç gündür lütfen yardımınızı esirgemeyin:(
-
Geçen sene gkgy ve alan sınavlarına aynı adres üzerinden girmek zorunda kalıyorduk, bu sene iki sınavın başvurusu farklı. alana adresimizi farklı yazıp başka ilde girebilir miyiz acaba bilgisi olan var mı?
-
Arkadaşlar merhaba eğitim bilgilerinde yüksek lisans eğitimi eklenmezse bir sıkıntı çıkar mı
-
@umutsuz_vaka Merhaba, geçen yıl bende aynı soruyla karşı karşıya kalmıştım. Dershane rehberliği, kpss lisans bitirme şartı aranan bir sınav olduğu için yüksek lisans ile ilgili herhangi bir kısım sıkıntı yaratmaz demişti.
-
@ceronimo
HUKUK
Anayasa : 4 soru
İdare Hukuku : 6 soru ( 2 tanesi iyuk )
Ceza Hukuku : 6 soru ( 2 tanesi cmk )
Medeni Hukuk : 6 soru
Borçlar Hukuku : 6 soru
Ticaret Hukuku : 6 soru
İcra-İflas : 6 soruİKTİSAT
Mikro İktisat : 12 soru
Makro İktisat : 10 soru
Para-Banka : 4 soru
Uluslararası İktisat : 4 soru
Büyüme Kalkınma : 4 soru
Türkiye Ekonomisi : 4 soru
İktisadi Doktrin : 2 soruMALİYE
Maliye Teorisi : 4 soru
Kamu Giderleri : 6 soru
Kamu Gelirleri : 6 soru
Devlet Bütçesi : 6 soru
Kamu Borçları : 6 soru
Maliye Politikası : 6 soru
Vergi Hukuku : 6 soruMUHASEBE
Genel Muhasebe : 28 soru
Mali Tablolar Analizi : 8 soru
İhtisas Muhasebesi : 4 soru -
muhasebe değişti ticari aritmatik yok genel muhasebe yüzde 70 28 soru..
-
@Hayatım-Sınav çok teşekkürler
-
Tvs yi ne yapacagiz