21-28 Mayıs 2017 Kamu Personeli Seçme Sınavı(KPSS) İstişare Bölümü
-
ayrıca çeko o kadar etki ediyormu bölümlere
-
@azziizz 21-28 Mayıs 2017 Kamu Personeli Seçme Sınavı(KPSS) İstişare Bölümü içinde söyledi:
@malthus kitabın ismini göremedim link acılmıyorda
Çalışma sorunları kitabın ismi
-
@azziizz 21-28 Mayıs 2017 Kamu Personeli Seçme Sınavı(KPSS) İstişare Bölümü içinde söyledi:
ayrıca çeko o kadar etki ediyormu bölümlere
ÖSYM tarafından yeni belirlenen puan türlerinde çekonun ağırlığı p39-p43 arası % 60 ila % 25 arasında etkiye sahip ağırlık epey fazla senin anlayacağın kardeşim
-
@malthus bende kamu yönetimi daha fazla yerde varmış gibime geldide doğru soyluyosun aslında
-
@malthus ekstra A kadro ceko konu kitabinida almali miyiz bu durumda ? Cozumler konu anlatma odakliysa vakti bölmemis oluruz.
-
@abba10 21-28 Mayıs 2017 Kamu Personeli Seçme Sınavı(KPSS) İstişare Bölümü içinde söyledi:
@malthus ekstra A kadro ceko konu kitabinida almali miyiz bu durumda ? Cozumler konu anlatma odakliysa vakti bölmemis oluruz.
gerek bence kardeşim çözümler konuyu fazlasıyla anlatıyor
-
@abba10 21-28 Mayıs 2017 Kamu Personeli Seçme Sınavı(KPSS) İstişare Bölümü içinde söyledi:
gerek yok kardeşim bence çözümler konuyu fazlasıyla anlatıyor
-
http://www.osym.gov.tr/TR,8797/takvim.html
Bu yıl Alan sınavı cumartesi ve pazar iki gün mü yapılacak arkadaşlar. Pazar tek gün sabah öğle iki oturumda biterdi normalde.
-
Bilen yok sanırım. Bugün ÖSYM yi arayıp ogrencem
-
@preacher ctesi ve pazar olcak evet
-
@ff teşekkürler. Fakat ne gerek var böyle bir uygulamaya. Zaten alanın ikinci oturumunda pek bişey yapamıyoruz salondan çıkmak için sürenin geçmesini bekliyoruz. Resmen maksat insanlar çile çeksin..
-
Arkadaşlar maliye için önerebileceğiniz bi konu anlatımlı kitap var mı??
-
Arkadaşlar sgk denetmenliği için 4 temel ders dışında çeko calissak yeterli olur mu acaba yoksa işletme kamu yönetimi felan da çalışmak lazım mi
-
hayrına bi çeko ve kamu yönetimi notu olan yokmu gerçi dershaneler bile ders anlatmıyoki not nasıl olsun..
-
beyler her şey bize karşıyken ister misiniz Kpss'de de iktisat, muhasebe, hukuk veya maliyeden biri cumartesine alınsın olursa hiç şaşırmam açıkcası.
-
@HaniYaKi zaten alan ilk oturumu cumartesi ikincisi ertesi gün pazar
-
Dostlar, yeni siteme gore 40 soruluk deneme var mi piyasada ??
-
@şakagibi valla bende bulamadım kitapçılarda ama bugün yargı akademinin türkiye geneli alan deneme sınavına katıldım 40ar soruydu..gidip alabilirsiniz zannedersem...
-
@preacher dostum biliyorum 2 gün de; yanlış yazmışım, pazar gününe alsalar mesela maliyeyi ya da puanları etkileyen bi dersi
-
@oguzhan06 eyv hocam